Menu

Het nieuwe cursusaanbod staat online! Neem snel een kijkje1 jun 2024

Aanbod najaar 2024 bekend en nieuwe campagne van start!

Achter de schermen van Theaterschool Utrecht is de afgelopen periode stevig doorgewerkt om het cursusaanbod voor najaar ’24 weer tiptop te regelen, met nieuwe accenten zoals: Voorstelling maken – SnelKookPan, TheaterGames, FictiePodcast en HipHop. Tegelijkertijd is in samenwerking met Shepherd & Fox een innovatieve campagne ontwikkeld die begin deze maand live is gegaan en de komende tijd op meerdere plekken te zien is.

Het is met een grote groep betrokken docenten en een hardwerkend team gelukt een aantrekkelijk en zeer divers cursusaanbod voor het komende najaar samen te stellen.
Hieronder een selectie:

Volwassenen
Leer in de nieuwe cursus ‘Fictiepodcast’ hoe je van A tot Z een eigen fictiepodcast maakt. Een fictiepodcast (ook wel audiodrama of hoorspel genoemd) wordt een verhaal tot leven gebracht door acteurs, sounddesign en muziek. Daarnaast zijn de vertrouwde cursussen zoals Improviseren, Acteren, Kleinkunst, Musical, Spoken Word ook terug te vinden tussen het nieuwe aanbod.

Jongeren
Maak binnen twee dagen een echte voorstelling bij de cursus Voorstelling maken - SnelKookPan of kom lekker spelen en leef jezelf uit bij TheaterGames. Ook kun je jezelf bijvoorbeeld ontwikkelen als acteur of musicalster.

Kinderen
Kinderen kunnen theater op een speelse manier ontdekken bij de TheaterSpeelPlaatsen.
Voor degenen die al een beetje weten wat ze leuk vinden zijn er specifieke cursussen zoals bijvoorbeeld Musical, Productie - en Acteerklassen.

Open Dag
Tijdens de Open Dag op zaterdag 7 september staan er voor alle leeftijden proeflessen op het programma. De docenten staan klaar om alle vragen te beantwoorden en geven graag advies. Aanmelden voor de Open Dag kan via deze pagina.

[www.theaterschoolutrecht.nl] [info@theaterschoolutrecht.nl]

Ander nieuws

Domplein blijft open voor theater

lees meer

Open HUIS 7 september - volg een proefles!

lees meer

Nieuwe vacatures online! Kom jij ons bestuur versterken? Of Word jij onze stagiair Marketing en Communicatie?

lees meer
Terug naar overzicht