Menu

De TheaterschoolHuren bij ons

Theaterschool Utrecht beschikt op de locatie Domplein over een professionele theaterzaal en diverse speellokalen/theaterstudio's die beschikbaar zijn voor verhuur. Zoek je repetitieruimte of een perfecte locatie voor een voorstelling? Huur bij ons eenmalig of bijvoorbeeld wekelijks voor een langere periode een theaterruimte! Voor meer info over beschikbaarheid en onze faciliteiten, mail Christle op verhuur@theaterschoolutrecht.nl.

Theaterzaal

De Theaterzaal van Theaterschool Utrecht beschikt over een vlakke vloer, techniekruimte en een omkleed-/ c.q. schminkruimte (totaal 247 m²). Specifieke technische info over de faciliteiten kunnen we je sturen.
Je kunt tegen een meerprijs via ons ook een professionele licht- of geluidstechnicus inhuren.

Theaterstudio's

Onze theaterstudio's op de 1e verdieping, lokalen 114 en 115, zijn beide ongeveer 98 m2 groot. Een zijde van de studio's is geheel van glas waardoor daglicht naar binnen valt, maar de ruimtes beschikken ook over diverse gekleurde theaterlampen. In studio 115 hangt een projectiescherm en staat een piano. Beide ruimtes zijn ruim voorzien van stoelen en hebben een horizondoek met gordijn.

Theaterlokaal groot

Theaterlokaal 113 is een ruim, licht speellokaal met veel daglicht van twee zijden. Een gezellige zithoek maakt deel uit van de ruimte. Dit speellokaal heeft geen theaterlampen of horizondoek.

Theaterlokalen

Op de begane grond bevinden zich deze 2 theaterlokalen. Deze lokalen hebben geen daglicht en zijn dus perfect donker te krijgen en te belichten met diverse theaterspots. In beide lokalen staat een piano en zijn stoelen en tafels aanwezig.

Overzicht ruimtes

RuimteOppervlakte
Spellokaal 01792 m²
Spellokaal 018118 m²
Spellokaal 113100 m²
Theaterstudio 11496 m²
Theaterstudio 11598 m²
Lokaal 02470 m²

Afhankelijk van de opstelling is de capaciteit van de lokalen 10 tot 40 personen.

Self-service

Huren bij Theaterschool Utrecht betekent grotendeels self-service. Wij vragen daarom onze gasten zelf de ruimte(s) in te richten en in oorspronkelijke opstelling & veegschoon achter te laten. Als je de Theaterzaal meer dan twee dagdelen huurt zorgen wij liever zelf voor de schoonmaak. Dat wordt automatisch verrekend in de huurprijs.

Catering

Voor catering tijdens je huurperiode verwijzen we graag naar Café du Dome in de foyer van ons pand. In overleg kan je daar catering op maat afnemen.

Samenwerken bij je voorstelling

Gebruik je onze ruimte voor een voorstelling? In overleg kan Theaterschool Utrecht de voorstelling opnemen in haar programmering en op die manier bijdragen aan publiciteit en kaartverkoop.

Huurvoorwaarden

In onze huurvoorwaarden staan onze verdere regels o.a. over annulering en aansprakelijkheid. Wij gaan ervan uit dat elke huurder de Huurvoorwaarden heeft doorgelezen.

Vragen?