Menu

Theaterschool UtrechtKinderen

Bekijk hier onze cursussen voor kinderen

 

Ervaar de magie van theater! 

In al onze theatercursussen voor kinderen (4-12 jaar) is ruimte voor de basis van acteren en theatermaken. Ook voor verdieping, onderzoek en een korte voorstelling. We vinden het heel belangrijk dat je jezelf kan zijn. Je kan jezelf ontwikkelen in een omgeving waar 'goed of fout' niet bestaat. Onze professionele docenten zorgen voor een veilige omgeving waar ieder zich thuis voelt. 
 
De TheaterSpeelPlaats is de basis van de lessen in acteren. Ieder kind kan starten, instromen en zich verder ontwikkelen. Doorstromen naar de volgende leeftijdsgroep betekent een stapje verder in de leerlijn, meer spelen en leren en steeds een beetje meer toewerken naar een korte voorstelling. Er zijn ook cursussen waar je je kan verdiepen in verschillende theaterdisciplines, bijvoorbeeld het FilmLab of het PodiumMIX. Wil je een voorstelling maken en spelen? Sluit je dan aan bij een ProductieKlas of een Musical ProductieKlas! 

Kernwoorden voor al onze cursussen zijn: plezier, creativiteit, zelfvertrouwen, samenwerken, verwonderen, zelfontplooiing, grenzen verleggen, verbeeldingskracht. 
 
Er zijn cursussen op onze locatie in het centrum, op het Domplein, of in Leidsche Rijn en Zuilen. Ook in Bibliotheek Neude bieden we af en toe cursussen aan.  

 

Bekijk hier onze cursussen voor kinderen

soort cursus
Waar ben je naar opzoek?
Lesdag
Wanneer komt het uit?

Uitstapjes

Naast de TheaterSpeelPlaatsen zijn er uitstapjes te maken naar verschillende cursussen waar je je kan verdiepen in verschillende theater disciplines of sluit aan bij een ProductieKlas en maak je eigen voorstelling met je groep.