Menu

Theaterschool UtrechtVolwassenen

Bekijk hier onze cursussen voor volwassenen

 

Zin om te gaan spelen, met anderen te leren en jezelf te ontplooien? 
Theaterschool Utrecht heeft een uitgebreid aanbod voor volwassenen. Voor beginners en ook als je al theaterervaring hebt. Binnen vier gebieden: acteren, improviseren, kleinkunst/cabaret en theatermaken. Je kan een cursus van 12 weken doen of een langere cursus (een jaarcursus). Wil je liever eerst wat uitproberen, kijk dan bij ons korte aanbod met introducties, workshops en masterclasses. 

Theater is een tool om te werken aan je zelfvertrouwen of om je blik op jezelf en de wereld te verbreden. Zo bieden we ook cursussen waarin je met meer zelfvertrouwen leert presenteren of je kwetsbaarder durft op te stellen. Denk aan een Workshop Presenteren of de cursus Theater doet meer. Of wil je een eigen voorstelling maken met je groep? Sluit je dan aan bij STUKmaken! 
Spelers die al langer meedraaien en die zich verder willen ontwikkelen kunnen hun hart ophalen bij de verschillende groepen voor ervaren spelers.

 

Bekijk hier onze cursussen voor volwassenen

soort cursus
Waar ben je naar opzoek?
Lesdag
Wanneer komt het uit?

Ontwikkeling

Je kan als beginner instromen bij onze startcursussen, en je verder ontwikkelen bij de vervolg- en verdiepende cursussen. Spelplezier staat voorop!
Heb je al theaterervaring? Dan kan je starten bij een vervolgcursus.