Menu

Theaterschool UtrechtVooropleidingen

Wil je je oriënteren op een theateropleiding? Zoek je verdieping en wil je je talenten verder ontwikkelen? Kies dan voor de Vooropleiding Zaterdag (voorheen LOT) (1 dag in de week) of de Vooropleiding (voltijdse opleiding van 1 jaar).

Vooropleiding Zaterdag

De Vooropleiding Zaterdag (voorheen LOT) is één dag in de week, op zaterdag. Dat kan je combineren met je eindexamenjaar. De Vooropleiding Zaterdag is een speciaal programma om je talenten verder te ontwikkelen. Je gaat ontdekken wat er allemaal mogelijk is en welke theateropleidingen passen bij wat jij wil en kan. Naast de lessen gaan we verschillende theateropleidingen bezoeken en stimuleren we voorstellingsbezoek. Dan ben je in Utrecht op de goede plek!

Vooropleiding

Wil je na je middelbare school een tussenjaar en fulltime met theater bezig zijn? Dan kun je de Vooropleiding doen. Samen met je klas en met de professionele theaterdocenten en theatermakers neem je een sprong in het diepe. Je krijgt, net als bij de Vooropleiding Zaterdag, een coach en mentor die samen met jou je ontwikkeling volgt. De fulltime Vooropleiding heeft een nauwe samenwerking met de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU).