Menu

De TheaterschoolOver ons

Op een vertrouwde locatie in het centrum van Utrecht - aan het Domplein 4 - en op andere locaties in Utrechtse wijken bieden wij diverse theaterlessen voor kinderen, jongeren en volwassenen: acteerles, theatersport, kleinkunst/cabaret, producties, musicalles en nog allerlei andere theaterlessen. Op een plek waar ruimte wordt geboden aan creativiteit, waar iedereen zich thuis kan voelen.

Theaterschool Utrecht geeft iedereen de kans om theater te maken in een professionele omgeving en is er voor, van en met de stad. Theaterschool Utrecht verleidt jong en oud om zichzelf te ontdekken en zich te ontwikkelen door bezig te zijn met theater. Voor de een is dat ontdekken hoe je plezier kan halen uit theater en voor de ander is dat het ontwikkelen van talent. Daarom bieden we een prikkelend aanbod met vele trajecten en brede leerlijnen. Voor een breed scala aan theaterlessen ben je bij Theaterschool Utrecht aan het juiste adres!

Onderwijs

Met de expertise die we in huis hebben verzorgen we ook workshops in het onderwijs. Zowel in het primair onderwijs als in het middelbaar onderwijs.

Samenwerkingen

We wonen op het Domplein samen met Danscentrum Utrecht (DCU), Dirigentenwerkplaats Utrecht, DOMunder en De Utrechtse Muziekschool (DUMS). Theaterschool Utrecht is lid van PACT Utrecht, een netwerk van Utrechtse cultuurmakers. We werken onder andere samen met Cultuur19, Bibliotheek Utrecht, Emigratie Generatie, Muziek in de Wijk, ZIMIHC Zuilen, X11, Creative College en Kunstbende Utrecht.

ANBI

Theaterschool Utrecht heeft de ANBI-status.

Download onze Algemene voorwaarden

Download ons Privacy statement

Jaarverslag 2022