Menu

De TheaterschoolWerken bij ons

Bij Theaterschool Utrecht is veel werk aan de winkel. Ben je docent of maker en heb je toffe plannen?
Of ben je een student met frisse ideeën op zoek naar een stageplek?
Laat het ons weten! We maken graag kennis met je.

Theaterschool Utrecht zoekt per direct een bureaumedewerker

Parttime | 12 uur per week

In het centrum van Utrecht – Domplein 4 - en op enkele andere locaties in Utrecht biedt Theaterschool Utrecht theaterlessen voor kinderen, jongeren en volwassenen: bijvoorbeeld acteren, theatersport, kleinkunst, cabaret, producties, en musical.

Theaterschool Utrecht is medio 2019 opgericht, heeft ruim 1300 cursisten en een team van vier medewerkers.

Wij zijn op zoek naar een bureaumedewerker die ons ondersteunt met verhuur en administratie. Op onze hoofdlocatie Domplein beschikken we over zeven lokalen en een theaterzaal. Je bent het aanspreekpunt en zorgt voor ontvangst van onze huurders. Je maakt hiervoor afspraken en roostert de verhuuractiviteiten in. Ook zorg je ervoor dat de ruimtes er representatief uitzien zodat huurders zich welkom voelen en met plezier gebruik maken van onze faciliteiten. Binnen deze functie ben je een flexibele spil in ons team die zelf vorm geeft aan de verhuurprocedure en kansen ziet. Daarnaast heb je ondersteunende taken gericht op cursistenadministratie, zoals het verwerken van inschrijvingen, het maken van rapportages en facturen.

Wij zoeken iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en met ons wil meegroeien.

Functie-inhoud

  • Coördineren van verhuur
  • Gereed maken van de ruimtes (facilitaire werkzaamheden)
  • Administratieve werkzaamheden rondom cursistenadministratie

Functie-eisen

  • Je bent positief, probleemoplossend en hebt een proactieve houding. Je hebt affiniteit met de culturele sector en bent secuur en administratief sterk.
  • Minimaal MBO-niveau
  • Ervaring in een administratieve functie is een pre

Wat bieden wij?

Een inspirerende werkplek en ruimte om je eigen uren in te delen. Daarnaast hebben we een enthousiast en gepassioneerd team. Je salaris is marktconform binnen de culturele sector en is op ZZP-basis, dan wel in loondienst (CAO Kunsteducatie).

Theaterschool Utrecht wil een inclusieve organisatie zijn en onderschrijft de Code Diversiteit & Inclusie. We streven ernaar dat ons team een afspiegeling vormt van de samenleving. In de selectieprocedure houden we hier rekening mee. Mocht je het willen dan kun je ook anoniem solliciteren.

De functie omvat 12 uur per week en is in eerste instantie voor zes maanden - mogelijk uit te breiden in geval van positieve verhuurresultaten.
De sollicitatiegesprekken vinden plaatsen op woensdagochtend 28 april 2021.

We nodigen je van harte uit te reageren.

Stuur je cv en korte (half A4) motivatie vóór 24 april 2021 naar sollicitatie@theaterschoolutrecht.nl. Heb je vragen? Bel naar Hannah Ebbinge 06-40 30 33 38.