Menu

De TheaterschoolWerken bij ons

Bij Theaterschool Utrecht is veel werk aan de winkel. Ben je docent of maker en heb je toffe plannen?
Of ben je een student met frisse ideeën op zoek naar een stageplek?
Laat het ons weten! We maken graag kennis met je.

Op dit moment hebben we ook een vacature voor versterking van ons team:

Theaterschool Utrecht zoekt een verhuurcoördinator (6 uur per week)

In het centrum van Utrecht – op Domplein 4 - en op enkele andere locaties in Utrecht biedt Theaterschool Utrecht diverse theaterlessen voor kinderen, jongeren en volwassenen. We geven onder andere cursussen in de disciplines acteren, theatersport, kleinkunst/cabaret, producties, en musical.

Theaterschool Utrecht is medio 2019 opgericht, heeft ruim 1000 cursisten en een team van vier medewerkers.

Wij zijn op zoek naar een verhuurcoördinator die ons ondersteunt met de verhuur op onze locatie Domplein waar wij beschikken over zeven lokalen en een theaterzaal. Je bent een eerste aanspreekpunt en zorgt voor een vriendelijke ontvangst voor onze partners, relaties en huurders. Je maakt hiervoor afspraken en roostert de verhuuractiviteiten in. Ook zorg je ervoor dat de ruimtes er representatief uitzien zodat ieder zich welkom voelt en met plezier gebruik maakt van onze faciliteiten.

Binnen deze functie ben je een flexibele spil in ons team die zelf vorm geeft aan de verhuurprocedure en kansen ziet én benut voor nieuwe samenwerkingen van Theaterschool Utrecht.

Wij zoeken iemand die met ons wil meegroeien naar de volgende stap.

Functie-inhoud

  • Werven en coördineren van verhuur
  • Administratie rondom verhuur
  • Gereed maken van de ruimtes (facilitaire werkzaamheden)
  • Overige kantoorwerkzaamheden

Functie eisen

Je bent positief, probleemoplossend en hebt een proactieve houding. Je hebt affiniteit met de culturele sector en bent secuur en administratief sterk.

  • Minimaal MBO-niveau
  • Ervaring in een administratieve functie is een pre
  • Commercieel inzicht en onderhandelingsvaardigheden

Wat bieden wij?

Een inspirerende werkplek en ruimte om je eigen uren in te delen. Daarnaast hebben we een enthousiast en gepassioneerd team. Je salaris is marktconform binnen de culturele sector.

De functie omvat 6 uur per week en is in eerste instantie voor zes maanden - mogelijk uit te bouwen naar meer uren in geval van positieve verhuurresultaten. De functie kan in dienstverband of als zzp'er worden vervuld.

Wij nodigen je van harte uit te reageren, ongeacht culturele en/of sociale achtergrond.

Stuur je cv en korte (half A4) motivatie vóór 19 januari 2021 naar sollicitatie@theaterschoolutrecht.nl. De gesprekken vinden plaats op woensdagmiddag 27 januari. Heb je nog vragen, bel gerust even met Monica Benjaminse: 030-2378123.