Menu

Werken bij onsKom je helpen bij onze voorstellingen?

Wij zoeken per direct vrijwilligers: gastheer/gastvrouw/host theatervoorstellingen Domplein 4, Utrecht:
verzorgen van kaartcontrole, publieksbegeleiding, als ook bloemen uitdelen aan het einde van de theatervoorstelling.

Wat ga je doen?
Theaterschool Utrecht is op zoek naar een gastvrije host die zelfstandig, dan wel per duo, circa 10 voorstellingen wil begeleiden. Deze eindvoorstellingen worden gemaakt door cursisten (jong en oud) en hun docenten en worden aan het einde van de cursus gepresenteerd aan familie en vrienden in een intieme Theaterzaal aan het Domplein.
De voorstellingen vinden meestal in de avond of in het weekend plaats.

Vind je het leuk om deze voorstellingen bij te wonen én een steentje bij te dragen om de voorstellingen tot een goed einde te brengen, dan ben je van harte welkom bij Theaterschool Utrecht.

Je kan aanmelden voor minimaal 4 diensten, in goed overleg bepalen we gezamenlijk de diensten. Als je het naar je zin hebt gehad, blijven we graag in contact om ook in het nieuwe seizoen onze voorstellingen te begeleiden.

Wie zijn wij?
Theaterschool Utrecht werkt met een klein, hecht team van 6 collega's. We zijn heel blij met onze 50 docenten (freelancers) die per jaar zo'n 150 cursussen verzorgen voor ruim 1.400 cursisten.
Spelplezier, talentontwikkeling en doorgroeien naar een (theater)vakopleiding staat centraal bij onze community die in 2019 van start is gegaan op Domplein 4.
Graag verwelkomen we vrijwilligers die het leuk vinden om activiteiten te verzorgen in een creatieve omgeving, waar jong en oud in- en uitloopt en waar altijd reuring is!

Reageer snel!
Je kan je aanmelden bij: info@theaterschoolutrecht.nl
Een kort berichtje over wie je bent en waarom je warm loopt voor Theaterschool Utrecht is voldoende!