Menu

Theaterschool UtrechtJongeren

Bekijk hier onze cursussen voor jongeren

 

Kom je acteren? Doe mee!  
Je stapt bij Theaterschool Utrecht even in een andere wereld, je gaat samen met elkaar theatermaken, nieuwe dingen leren, uitproberen en werken aan mooie voorstellingen. En vooral: heel veel plezier hebben!  
Ben je beginner en heb je dus geen ervaring? Geen probleem, je bent niet de enige. Zin in theater is genoeg om aan te sluiten!  

Kernwoorden voor al onze cursussen zijn: plezier, creativiteit, zelfvertrouwen, samenwerken, verwonderen, zelfontplooiing, grenzen verleggen, verbeeldingskracht. 

Bekijk hier onze cursussen voor jongeren

 

We zijn er voor beginners maar ook voor de talentvolle jongeren die overwegen om naar een theateropleiding te gaan. Lees hier meer over onze Vooropleidingen. Weet je het allemaal even niet? Misschien is ons Tussenjaar wat voor je! 

Lesdag
Wanneer komt het uit?
soort cursus
Waar ben je naar opzoek?

12-14 jarigen kunnen kiezen tussen de ActeerKlas en een Productieklas. De TheaterKlassen 1, 2, 3 en 4 (vanaf 14 jaar) zijn er voor jongeren die zin hebben om zich te verdiepen in acteren en theatermaken en samen nieuwe dingen willen ontdekken. In een veilige sfeer iedere zaterdag op het Domplein aan de slag met acteren, performance, theatermaken, dans, zang en voorstellingen spelen.