Menu

Praktische informatieContact

Theaterschool Utrecht is gevestigd aan het historische Domplein in het centrum van Utrecht. Maar ook in andere wijken bieden we theatercursussen aan.

Heb je een vraag?

Misschien hebben we die hier al beantwoord.

Zo niet, dan zijn we maandag tot en met donderdag overdag telefonisch bereikbaar op
030-23 78 123

Je kunt ook mailen naar info@theaterschoolutrecht.nl of het contactformulier gebruiken.

Contactformulier

Wie is wie?

De contactgegevens van ons team vind je op onze team-pagina. Ook voor informatie over onze docenten hebben we een apart overzicht gemaakt.

Kortingsregelingen

Voor het volgen van cursussen bij Theaterschool Utrecht kan op diverse manieren gebruik worden gemaakt van financiele regelingen. Op die manier bieden we iedereen de kans om bij ons een cursus te volgen.

Vakanties en feestdagen

In de vakanties en op feestdagen is er geen les, tenzij anders vermeld.

Theaterschool Utrecht houdt deze data aan:

Zomervakantie
Zondag 14 juli t/m zondag 25 augustus 2024
De Theaterschool gaat er zelf van 15 juli t/m 2 augustus 2024 ook even tussenuit. Wij zijn dan zowel telefonisch als per mail niet bereikbaar.

Herfstvakantie
Zondag 27 oktober t/m zondag 3 november 2024

Kerstvakantie
Zondag 22 december 2024 t/m zondag 5 januari 2025

Voorjaarsvakantie
Zondag 23 februari t/m zondag 2 maart 2025

Meivakantie
Zondag 20 april (Pasen) t/m maandag 5 mei (Bevrijdingsdag) 2025

Hemelvaart
Donderdag 29 mei 2025

Pinksteren
Zondag 8 juni en maandag 9 juni 2025

Zomervakantie
Zondag 20 juli t/m 31 augustus 2025

Klachtenregeling

Klachten en suggesties
Ben je tevreden over je lessen en onze dienstverlening? Vertel het anderen!
Heb je een tip voor ons? Stuur gerust een mail naar info@theaterschoolutrecht.nl

Ben je niet tevreden of heb je een klacht? Met onze klachtenregeling werken we graag samen met jou aan een oplossing.

Download onze Gedragscode

Vertrouwenscontactpersoon

Annemarie Postma is sinds 1 november 2021 door Theaterschool Utrecht aangesteld als externe vertrouwenscontactpersoon voor cursisten, docenten en andere medewerkers. Als vertrouwenscontactpersoon is zij aanspreekpunt voor kwesties rondom ongewenste omgangsvormen. Daarbij kun je denken aan vragen of situaties die te maken hebben met seksuele intimidatie, discriminatie, pesten en agressie. Als vertrouwenscontactpersoon zorgt ze voor ondersteuning van cursisten, docenten en andere medewerkers van de Theaterschool Utrecht die last hebben van ongewenste omgangsvormen.

Annemarie is enthousiast over het werk als vertrouwenscontactpersoon. “Vaak maakt een gesprek met een vertrouwenscontactpersoon al veel duidelijk. Een eerste stap is om een probleem te kunnen bespreken. Samen kijken we vervolgens wat er nodig is of wat je wilt. Soms is het bespreken van een probleem voldoende, soms moet er meer gebeuren. Het is fijn om te zien dat veel mensen later weer met vertrouwen verder kunnen.”

Wie kan er contact met Annemarie opnemen?
"Alle cursisten, hun ouders en medewerkers die verbonden zijn aan de Theaterschool Utrecht die te maken hebben (gehad) met ongewenste omgangsvormen kunnen mij benaderen. Dat kan zijn omdat je je verhaal kwijt wilt. Ook kan ik je meer duidelijkheid geven over de procedures van Theaterschool Utrecht ten aanzien van ongewenst gedrag, enzovoort. Wanneer je de situatie als storend of intimiderend ervaart, kun je mij inschakelen. Wat belangrijk is om te weten: wat wij bespreken blijft vertrouwelijk. Jouw ervaring staat hierbij centraal." - Annemarie

Wanneer er vragen zijn, mail dan gerust naar annemariepostma@theaterschoolutrecht.nl

Fotografie en website

De foto's die we gebruiken op deze website werden in opdracht van ons gemaakt door o.a.:

En anderen. Neem contact met ons op als er - ondanks de zorg die we daaraan hebben besteed - beelden worden gebruikt die niet juist worden verantwoord.

Onze huisstijl werd ontworpen door Studio Vrijdag. De website werd ontworpen en gebouwd door Studio Tomis. En onze nieuwe campagne (2024) werd gerealiseerd door Shepherd & Fox.