Menu

JongerenVoorstelling maken - SnelKookPan

Stel je voor: je brengt een nacht door in Theaterschool Utrecht. De muren, deuren, gordijnen en kostuums vangen de hele dag verhalen op tijdens de lessen. Leuke, ontroerende, grappige verhalen en soms ook verdrietige verhalen.

Er zitten verhalen verstopt in de donkere lokalen, achter de gordijnen en in het kostuumatelier. Die verhalen gaan we opzoeken, we beelden ons in hoe het is om een nacht bij TSU door te brengen en we laten verhalen tot leven komen.

Hoe leuk is het om op vrijdagavond in de Theaterschool te zijn en in een hele korte tijd te werken aan een korte voorstelling? Zaterdagochtend kom je weer terug en gaan we de voorstelling afmaken en spelen om 12.30 uur in de Theaterzaal. Dan hebben we ook veel publiek, want er is dan een Open dag. De zaal zit vol met ouders en kinderen die een proefles willen doen. Daar gaan wij de voorstelling voor spelen die we in 1 avond en 1 ochtend hebben gemaakt.

Over de docent

Eline Koelmans

Opleiding: Fontys Docent Theater. Werk: Theaterdocent bij Cultuur Onderwijs, UCK Jeugdtheaterschool, docent VO Revius (Wijk bij Duurstede), theatermaker bij locatietheatergroep Locus (Deventer), actrice en maker bij collectief de dochters (Utrecht), trainingsactrice Fontys (Eindhoven en Tilburg). De laatste jaren geef en ontwikkel ik veel projecten in het primair en voortgezet onderwijs en ben ik CO-teacher in het onderwijs.

lees meer neem contact op