Menu

CursussenSTUKmaken

Speel mee in de jaarproductie van Theaterschool Utrecht! Ron van Lente maakt fysieke voorstellingen. Samen met de spelers wil hij een muzikaal filmische collagevoorstelling maken met als thema “De liefde”. Liefde in al zijn facetten. Zijn zachte tedere kant, zijn onmogelijkheid, zijn rauwheid, de onbeantwoorde en eenzaamheid van liefde. Liefde is een onuitputtelijke inspiratiebron. Aan de hand van monologen, gedichten, beelden, beweging, eigen tekst of spoken word, maken we een voorstelling, rauw en uit het hart.

Schuw jij het niet om diepgang en gelaagdheid aan te brengen in je emotionele spel? Zie jij het zitten om in een veilig ensemble een spraakmakende voorstelling te maken met humor en spel dat raakt? Meld je dan aan en neem je publiek mee in deze misschien wel shockerende liefdesreis.

Spelenderwijs wordt er gewerkt aan:

  • Spelplezier
  • Samenspel
  • Verdieping van spelkwaliteiten
  • Ontwikkelen van spelmateriaal vanuit bronnen (mede-makerschap)

De voorstelling is op 3 maart 2024.

De jaarproductie STUKmaken is een vervolgcursus. Ervaring vanuit een basis- of vervolgcursus, of andere theaterervaring is gewenst. Je hoeft geen auditie te doen voor deze productie. Je kan bij twijfel contact opnemen met de docent.

Over de docent

Ron van Lente

Ron werkt al meer dan 35 jaar als acteur bij diverse theatergezelschappen. Het Noord Nederlands Toneel, Het Filiaal Theatermakers, Het Laagland, Schippers en van Gucht. Ook is hij in verschillende tv series te zien geweest zoals, Stanley H, Hollands Hoop 3 en Thuisfront. Sinds 2009 geeft hij les bij verschillende instanties en heeft zich gespecialiseerd in fysiek theater met technieken vanuit het Grotowski model en methode Lecoq. “Als speler ben je een onbeschreven blad, vol nieuwsgierigheid en open naar de wereld. Spelen is altijd een zaak van leven en dood.”

lees meer neem contact op