Aanbod kinderen (2-12 jr)

Start maandag 22 juli 2019 (4 dagen)

  • 09.30-16.00 | Zomerweek: Theaterweek (6-12 jr) | Linda, Noortje

Woensdag 11 september
Proeflessen voor kinderen 4-12 jr| 16.00-17.30 uur
Locatie: Domplein 4
Meld je aan via het formulier!

Start dinsdag 24 september 2019

Start woensdag 25 september 2019

Start donderdag 26 september 2019

Start vrijdag 27 september 2019

Start zaterdag 28 september

Theaterschool Utrecht - kinderen

Op toneel kan alles!
Je kan niet vroeg genoeg beginnen met toneelspelen. Als je toneelspeelt ontwikkel je vaardigheden waar je je hele leven wat aan hebt. Creativiteit, zelfvertrouwen, samenspelen, leren feedback geven, je eigen en andermans ideeën vormgeven in een verhaal of scène, jezelf presenteren. Theater is magisch! Bij Theaterschool Utrecht stap je even in een andere wereld.

Leerlijn
Theaterschool Utrecht werkt met een doorlopende theater-leerlijn, alles onder één dak. Zodra iemand in aanraking komt met theater en de vonk overspringt, kan hij of zij aanhaken bij onze leerlijn ‘De Hoofdstraat’. Kinderen kunnen jong starten, maar dat hoeft niet.  ‘De Hoofdstraat’ is een garantie voor ontwikkeling, verdieping en ieder jaar weer nieuwe dingen leren, zien en ervaren.

TheaterSpeelPlaats
Kinderen vanaf 2 jaar kunnen bij ons al het plezier van verhalen beleven. Vanaf 4 jaar tot 12 jaar is er de TheaterSpeelPlaats. Daar kunnen kinderen samen het plezier in theater ontdekken. Bij de TheaterSpeelPlaats is ruimte voor de basis van acteren en theatermaken, maar ook voor verdieping, onderzoek en presentatie. Kinderen worden ingedeeld met leeftijdsgenoten. Daarnaast zijn er uitstapjes te maken zijn naar diverse LAB’s.

LAB
Als uitstapje, als verdieping, of voor alle enthousiastelingen. Korte cursussen die op een specifiek onderdeel inzoomen. Filosofie, schrijven, musical, theatermaken en meer. Klik op de cursussen om meer te lezen over de inhoud van de LAB’s.

Jeugdtheater - Proeverij

Proeflessen voor kinderen 4-12 jaar: woensdag 11 september 2019 | 16.00-17.30 uur
Locatie: Domplein 4

Ben je benieuwd naar Theaterschool Utrecht? Kom kennismaken en doe mee met de Proeverij! Je krijgt hier informatie over de lessen, je ontmoet de docenten en je doet mee met een korte proefles samen met leeftijdgenoten. Zo ervaar je of theater iets voor je is. De proefles is laagdrempelig en geeft een goed beeld: je proeft de sfeer van Theaterschool Utrecht. Doe lekker mee!

De Proeverij is gratis. Meld je wel even aan via onderstaand formulier:

Op de Proeverij zijn er medewerkers en docenten van Theaterschool Utrecht aanwezig voor vragen en kun je je eventueel direct inschrijven voor een cursus.


Theaterschool Utrecht Festival | 21 en 22 maart 2020
Ons eigen Festival! Tijdens het festival zijn er heel veel voorstellingen te zien voor kinderen en jongeren. Ook zijn er dat weekend allerlei leuke activiteiten in huis, workshops, masterclasses voor kinderen/jongeren én volwassenen En je kan je intekenen voor een talenten programma met o.a. een auditietraining. Dit festival is voor, door en met leerlingen van Theaterschool Utrecht. Zet maar vast in je agenda!