Menu

KinderenTheater4Daagse in de zomervakantie

Geef je op voor de Theater4Daagse tijdens de zomervakantie. Samen maken we in vier dagen een voorstelling: theatermaken, acteren, spelen, ijsjes eten op het binnenplein, aan de slag met vormgeving, decor, kostuums en uiteindelijk de voorstelling spelen voor publiek.

Thema: Opgroeien
We gaan aan de slag met thema's uit de voorstelling '' That Night Follows Day ''.
Dit toneelstuk (gespeeld door jongeren) gaat over opgroeien, wat het inhoudt, maar vooral: door wie we opgroeien. Namelijk meestal door volwassenen. En dat is niet altijd leuk. Want volwassenen bepalen alles. Toch? Is dat eigenlijk wel 'goed' ?
We gaan het thema 'opgroeien' als inspiratiebron gebruiken om onze eigen scènes en voorstelling in elkaar te zetten.
Natuurlijk vanuit het allerbelangrijkste vertrekpunt: plezier!

De opzet van de Theater4Daagse is vooral bedoeld om samen met leeftijdsgenoten een leuke plezierige dag te hebben. De voorstelling spelen we in de Theaterzaal.

Spelenderwijs werken we aan:

  • creativiteit
  • spelplezier
  • samenwerken en samen spelen
  • communiceren
  • presenteren

Wij verzorgen fruit, koekjes, en drinken. Kinderen nemen hun eigen lunch mee.

Over de docent

Merel van den Berge

Opleiding: HKU Docent Theater (2021). Afstudeervoorstelling 'Hoe Het Gaat' bij Theaterschool Utrecht. Werkt het liefst vanuit beeld, muziek, filosofische vragen, locaties en verbinding. Werk: Kinderbegeleider bij Zinderella (NITE en Maas Theater en Dans). Docent bij Theaterschool Utrecht (verschillende groepen) en in het basisonderwijs.

lees meer neem contact op