Menu

KinderenTheater4Daagse in de zomervakantie

Geef je op voor de Theater4Daagse tijdens de zomervakantie. Samen maken we in vier dagen een voorstelling: theatermaken, acteren, spelen, ijsjes eten op het binnenplein, aan de slag met vormgeving, decor, kostuums en uiteindelijk de voorstelling spelen voor publiek.

Thema: Dromen
Wist je dat je elke nacht ongeveer 7 keer droomt? Hoe vaak herinner jij die dromen? Soms weet ik ze nog precies, soms kan ik me er niks van herinneren. Soms weet ik er wel twee of drie en soms voelt het alsof ik maar 5 minuten mijn ogen dicht heb gedaan en een droomloze slaap heb gehad.

Soms droom ik over de dingen die ik hoop te worden of te zijn. Soms droom ik heel raar.

Je droomt. Je droomt elke dag als je slaapt. Over grote dingen, over kleine dingen. Dat je verandert in een monster. Of dat je kan vliegen! Waar droom jij over?

De opzet van de Theater4Daagse is vooral bedoeld om samen met leeftijdsgenoten een leuke plezierige dag te hebben. De voorstelling spelen we in de Theaterzaal.

Spelenderwijs werken we aan:

  • creativiteit
  • spelplezier
  • samenwerken en samen spelen
  • communiceren
  • presenteren

Wij verzorgen fruit, koekjes, en drinken. Kinderen nemen hun eigen lunch mee.

Over de docent

Sophie van Slooten

Opleiding: L.O.T. in Tilburg, Artiest Theater aan het Koning Willem 1 College te 's-Hertogenbosch, Bachelor for Theatre and Education aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Werk: Sophie werkt bij verschillende jeugdtheaterscholen in Nederland als docent theater en theatermaker. Ook werkzaam bij verschillende dans- en theatergezelschappen als educatiemedewerker. Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en (spel)plezier staat centraal.

lees meer neem contact op