Menu

Theaterschool UtrechtOpen Dag - Proeflessen Volwassenen

Ga je dit jaar verder met theater maar wil je wel eens wat anders proberen? Of wordt dit je eerste keer bij Theaterschool Utrecht en wil je kijken of theater iets voor jou is? Kom een proefles doen!

Op 10 september is de open dag van Theaterschool Utrecht. Tijdens de open dag heb je de mogelijkheid om een greep uit ons brede aanbod uit te proberen!
De Proeflessen voor volwassenen zijn opgedeeld in twee blokken. Handig, als je twijfelt tussen 2 cursussen! Je mag je voor allebei de blokken inschrijven.
Kan je nou echt niet kiezen? Overweeg dan de Proefles Oriëntatie Theater. Tijdens deze proefles maak je kennis met bijna alle facetten van theater en ga je samen met onze docenten op zoek naar dat wat goed bij je past.

Via de onderstaande links kan je je gratis inschrijven voor een proefles in Blok 1 en/of Blok 2. We zien je graag op 10 september op Domplein 4!
Last minute zin om een proefles te doen? Loop gewoon binnen en sluit aan! Er is vast nog wel plek.

Centrum, Domplein 4

Blok 1 - 12.30 - 14.00 u

Oriëntatie Theater
Proefles Theatersport/Improviseren
Proefles Toneel 1 (VOL)
Proefles Mime*

Blok 2 - 14.00 - 15.30 u
Proefles Schrijven*
Proefles Theatersport/Improviseren
Proefles Toneel 1
Demonstratie Camera Acteren
Proefles Stage Fight*
Proefles Musical

* Gecancelled. Lijkt het je leuk om deze cursus te doen? Meld je aan of mail naar info@theaterschoolutrecht.nl

De open dag is ter gelegenheid van TRY OUT NAU. De organisaties van Netwerk Amateurkunsteducatie Utrecht (N.A.U.) zetten op 10 september de deuren voor jou open om kennis te maken met de lessen die zij aanbieden.