Menu

Theaterschool UtrechtOpen Dag - Proeflessen Jeugd

Ga je dit jaar verder met theater maar wil je wel eens wat anders proberen? Of wordt dit je eerste keer bij Theaterschool Utrecht en wil je kijken of theater iets voor jou is? Kom een proefles doen!

Op 10 september is de open dag van Theaterschool Utrecht. Tijdens de open dag hebben we voor alle leeftijden een Proefles Theater, een les waarbij je kennis kan maken met alle vormen en lessen van theater. Je kan bij ons van alles doen: zo kan je meedoen met de Acteerklas, FilmLAB, de Theaterspeelplaats, een Productieklas of bijvoorbeeld Mini Musical LAB. Samen met onze theaterdocenten ga je tijdens de proefles op zoek naar een vorm van theater die het beste bij jou past.

Via de onderstaande links kan je je gratis inschrijven op leeftijdscategorie en locatie. We hopen je graag te zien op 10 spetember op Domplein 4 of bij Podium Hoge Woerd!
Last minute zin om een proefles te doen? Loop gewoon binnen en sluit aan! Er is vast nog wel plek.

Centrum, Domplein 4

11.00 - 12.30 u

Proefles Theater 4-5 jr
Proefles Theater 6-8 jr
Proefles Theater 9-12 jr
Proefles Theater 12-14 jr
Proefles Theater 14-18 jr*

Podium Hoge Woerd

13.45 - 14.30 u
Proefles Theater 6-9 jr
Proefles Theater 10-12 jr

* Gecancelled. Lijkt het je leuk om een cursus te doen? Meld je aan of mail naar info@theaterschoolutrecht.nl

De open dag is ter gelegenheid van TRY OUT NAU. De organisaties van Netwerk Amateurkunsteducatie Utrecht (N.A.U.) zetten op 10 september de deuren voor jou open om kennis te maken met de lessen die zij aanbieden.