Menu

Over onsKlachtenregeling

Klachten en suggesties

Ben je tevreden over je lessen en onze dienstverlening? Vertel het anderen!
Heb je een tip voor ons? Die horen we graag!

Ben je niet tevreden of heb je een klacht? Laat het ons vooral weten. Stuur een mail naar Marloes Vogel (Zakelijk leider): marloes@theaterschoolutrecht.nl of bel: 030-2378123. Een klacht zal altijd vertrouwelijk worden behandeld.

Ongewenst gedrag

Lees onze klachtenprocedure bij ongewenst gedrag.

Vertrouwenspersoon
Annemarie Postma is sinds 1 november 2021 door Theaterschool Utrecht aangesteld als externe vertrouwenspersoon voor cursisten, docenten en andere medewerkers. Als vertrouwenspersoon is zij aanspreekpunt voor kwesties rondom ongewenste omgangsvormen. Daarbij kun je denken aan vragen of situaties die te maken hebben met seksuele intimidatie, discriminatie, pesten en agressie. Als vertrouwenspersoon zorgt ze voor ondersteuning van cursisten, docenten en andere medewerkers van de Theaterschool Utrecht die last hebben van ongewenste omgangsvormen.

Annemarie is enthousiast over het werk als vertrouwenspersoon. “Vaak maakt een gesprek met een vertrouwenspersoon al veel duidelijk. Een eerste stap is om een probleem te kunnen bespreken. Samen kijken we vervolgens wat er nodig is of wat je wilt. Soms is het bespreken van een probleem voldoende, soms moet er meer gebeuren. Het is fijn om te zien dat veel mensen later weer met vertrouwen verder kunnen.”

Wie kan er contact met Annemarie opnemen?
"Alle cursisten, hun ouders en medewerkers die verbonden zijn aan de Theaterschool Utrecht die te maken hebben (gehad) met ongewenste omgangsvormen kunnen mij benaderen. Dat kan zijn omdat je je verhaal kwijt wilt. Ook kan ik je meer duidelijkheid geven over de procedures van Theaterschool Utrecht ten aanzien van ongewenst gedrag, enzovoort. Wanneer je de situatie als storend of intimiderend ervaart, kun je mij inschakelen. Bij twijfel kun je mij uiteraard ook bellen. Wat belangrijk is om te weten: wat wij bespreken blijft vertrouwelijk. Jouw ervaring staat hierbij centraal." - Annemarie

Wanneer er vragen zijn, mail dan gerust naar annemariepostma@theaterschoolutrecht.nl