Menu

4 apr 2024 Theaterschool Utrecht kijkt naar de toekomst en verwelkomt nieuwe zakelijk leider

Utrecht, april 2024

Theaterschool Utrecht (TSU), opgericht in 2019 als toonaangevende instelling voor amateurkunsteducatie, heeft met vertrouwen haar derde aanvraag voor een meerjarensubsidie ingediend. Na een periode van opmerkelijke groei en succes, is TSU uitgegroeid tot de grootste theaterschool voor jeugd en volwassenen van Nederland. Deze week is de nieuwe zakelijk leider Marloes Vogel gestart.

Vanaf ons eerste volwaardige cursusjaar 2020 is het aantal cursisten in onze programma’s met meer dan 60% gestegen, tot ruim 2200 cursisten in 2023” aldus Arieke Luikinga (artistiek leider TSU). “We zijn enorm trots op het mooie cursusaanbod dat samen met de docenten, cursisten en partners tot stand komt. We verheugen ons om de komende vier jaar verder te bouwen aan een mooie theaterschool met een inspirerend cursusaanbod in Utrecht.”

Met het oog op verdere professionalisering en het benutten van nieuwe mogelijkheden, verwelkomt TSU haar nieuwe zakelijk leider, Marloes Vogel. Marloes werkte o.a. bij Internationaal Theater Amsterdam en heeft een achtergrond als theaterproducent. Marloes Vogel volgt Hannah Ebbinge op die januari jl. afscheid heeft genomen.

Marloes brengt een schat aan ervaring mee als theaterproducent, met een passie voor het creëren van boeiende en impactvolle voorstellingen. Haar vastberadenheid en dynamiek beloven elk project, van concept tot uitvoering, tot een succes te maken.

"In samenwerking met onze partners en met de steun van de gemeente, het theaterveld en bovenal onze cursisten, kijken we ernaar uit om een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan amateurkunsteducatie in Utrecht," zegt Marloes Vogel. "Ik heb enorm veel zin om samen met het team van TSU de magie van theaterkunst toegankelijk te maken voor iedereen.”

Contactpersoon:
Naam: Ines van Geest
Functie: marketing- en communicatiemedewerker
E-mail: communicatie@theaterschoolutrecht.nl
Telefoon: 0639465061

Foto: Zoë van der Scheer

Ander nieuws

Open Dag 7 september - volg een proefles!

23 mei 2024 lees meer

Kom kijken naar het HUISgezelschap! Voorstelling: De Vrouw Met De Baard

22 mei 2024 lees meer

Kom je naar het Open HUISpodium?

5 mei 2024 lees meer
Terug naar overzicht