Menu

KinderenMini Musical

Kinderen gaan veel zingen, werken met ritmes en dansen. Op een speelse manier en met leuke opdrachten gaan de kinderen dansen en bewegen vanuit muziek, vanuit een verhaal, een musical en vanuit de eigen fantasie.

Onze docent Jesse laat de kinderen spelenderwijs kennismaken met deze drie podiumkunsten. Dat loopt een beetje door elkaar in de lessen; kinderen zien het vaak ook niet als verschillende disciplines. Een andere rol spelen, samen spannende verhalen verzinnen en scènes maken. Als je toneel speelt kan alles! Plezier staat voorop! Jonge kinderen zijn van nature creatief, onderzoekend en ondernemend. Het is goed hen al vroeg in aanraking te laten komen met podiumkunst.

Aan het einde van de cursus presenteren ze hun eigen Mini Musical!

Spelenderwijs werken we aan verschillende vaardigheden:

  • Fantasie
  • Creativiteit
  • Muzikaliteit
  • Samenwerken en samenspelen

Dit LAB is bedoeld voor kinderen die graag willen spelen, zingen en bewegen. Ervaring is niet nodig. Na Mini MusicalLAB kan je gerust nog een keer deelnemen, iedere cursus is weer anders. Je kan ook doorstromen naar de TheaterSpeelPlaats om je verder te ontwikkelen.

Over de docent

Imme Steinmann

Opleiding: Docerend theatermaker Fontys Hogeschool voor de kunsten. Hatha / Vinyasa / Yin yoga docent en vanaf half 2024 ook geschoold in kinderyoga Werk: Met een open blik de wereld in kijken. Nieuwsgierig naar de avonturen die er op de loer liggen. In het werk van Imme zit een honger naar verhalen, experiment en vooral naar verbinding. Verbinding met jezelf en met de ander. Met veel speelsheid en soms tikkeltje ondeugend richt ze haar werk in. Ze is werkzaam als actrice, (yoga) docent, maakt locatietheater voorstellingen met het gezelschap Steinmann&vanderPas waarbij belangrijke thema’s besproken worden en ze is vaak terug te vinden in haar atelier waar ze alles maakt waar ze zin in heeft.

lees meer neem contact op