Menu

VooropleidingenSelectiedag Vooropleiding

Er zijn voor de Vooropleiding en LOT meerdere Selectiedagen in 2022 waarin je kennis kunt maken met de lessen en met de opleiding.
Schrijf je in voor de Selectiedag die jou het beste uitkomt. Inschrijven kan nu al. Let op, er zijn deze dagen beperkt aantal plaatsen. Dus zorg dat je er snel bij bent!

Wil je eerst kennismaken met onze Vooropleiding? Kom naar Kijkje in de Keuken op vrijdagavond 25 februari om 19.30 uur. De huidige studenten van de Voorleiding zetten de deuren open en laten in de Theaterzaal een aantal lessituaties zien en verschillende korte presentaties. Kijkje in de Keuken is bedoeld voor ouders, familie en vrienden van de huidige klas, en er zijn ook plekjes gereserveerd voor nieuwe studenten die het leuk vinden om alvast te komen kijken. Wil je komen? Meld je dan aan via deze link.

Zaterdag 19 maart 2022 Selectiedag Vooropleiding
Zaterdag 23 april 2022 Selectiedag Vooropleiding en LOT
Zaterdag 18 juni 2022 Selectiedag Vooropleiding en LOT

Zaterdag 20 augustus 2022 Selectiedag Vooropleiding en LOT

Je krijgt tijdens de Selectiedag verschillende lessen van onze docenten. Zo krijg je een goede indruk van de lessen, van de docenten en van het niveau, en wij krijgen een indruk van jou. Na de selectiedag hoor je of je bent toegelaten tot de LOT of VO.

Onze Vooropleidingen zijn CRBKO gecertificeerd. Hiermee voldoen we aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Bovendien is BTW-vrijstelling toegekend voor onze Vooropleidingen (inclusief Selectiedagen).

Over de docent

Meerdere docenten

Enthousiaste en gekwalificeerde docenten uit ons team verzorgen de lessen.