Menu

VooropleidingenAuditieklas

Heb jij de LOT of een andere Vooropleiding gedaan en zoek je nog extra begeleiding in je creatieve makerschap? Dit verdiepingstraject is dan iets voor jou. In deze auditieklas krijg je goede begeleiding richting de audities komend schooljaar.

Heb jij al een vooropleiding gedaan? Het maakt eigenlijk niet uit in welk jaar dit was.

We realiseren ons dat het lastig kan zijn om een geschikte cursus te vinden na deze intensieve opleidingen. Je zit in je eindexamenjaar, je studeert al of hebt een (zoveelste) tussenjaar. Je wilt graag de verdieping in en nog meer begeleiding in je spel en makerschap.

Samen met Myra van Abeelen ga je een onderzoeksvraag formuleren binnen je fascinatie voor theater. Vervolgens doe je thuis en op de vloer onderzoek. Je kunt de andere spelers daarbij inzetten natuurlijk. Het doel van de cursus is om je eigenheid te vinden als speler, maker of docent. Je gaat een vorm vinden om je fascinatie te verbeelden en om woorden te geven aan wat jou fascineert binnen theater. Deze vorm en deze woorden kunnen je dan zekerder maken tijdens een eventuele selectie voor een HBO theateropleiding. Hier kun je dan op begeleid worden.

De groep is klein, minimaal 5 en maximaal 8 deelnemers. Zo kunnen we verdieping en individuele begeleiding geven die nodig is bij een auditieklas. Je kan, als je dat wil, een aantal momenten in de week in overleg met Theaterschool Utrecht en waar mogelijk, gebruik maken van een repetitielokaal. Je proces en het onderzoek gaat gedurende de week verder.

Zes weken intensief aan de slag met je eigen onderzoeksvraag en je makerschap verder ontwikkelen.

Over de docenten

Myra van Abeelen

Opleiding: Acteur/ theatermaker HKU, Docent Drama kopopleiding HKU. Werk: Docent theater en mentor bij UCK; Stichting Buitenkunst, simulatiepatient bij Schola Medica, creatieve coach bij Stichting InBeeld, Theatermakerij Storm, in regulier en speciaal primair en voortgezet onderwijs.

lees meer neem contact op