Menu

VooropleidingenAuditieklas

In deze Auditieklas krijg je goede begeleiding richting de audities komend schooljaar. Je kunt je onder begeleiding van docent Myra van Abeelen en met hulp van mede cursisten voorbereiden op je audities voor de HBO theateropleidingen (acteurs, kleinkunst, theater docent, performer, regisseur of mimeopleiding) .

In deze zes bijeenkomsten krijg je de ruimte om je opdrachten voor te bereiden en het alvast eens te laten zien aan de groep. Je krijgt feedback en kunt jezelf verbeteren. Dit kan je vervolgens zekerder maken tijdens de audities, zodat je zenuwen minder de overhand hebben.

Voorwaarde voor deelname is dat je in je laatste jaar zit van je middelbare school of in een tussenjaar zit. Je werkt in de les, maar je zult thuis ook zeker voorwerk doen. Je ontmoet bij deze Auditieklas andere jongeren die auditie gaan doen en kan samen optrekken en sparren over de opdrachten. Gedurende de week mag je in overleg, als er ruimte voor is, ook gebruik maken van de repetitielokalen van Theaterschool Utrecht.

Over de docent

Myra van Abeelen

Opleiding: Acteur/ theatermaker HKU, Docent Drama kopopleiding HKU. Werk: Docent theater en mentor bij UCK; Stichting Buitenkunst, simulatiepatient bij Schola Medica, creatieve coach bij Stichting InBeeld, Theatermakerij Storm, in regulier en speciaal primair en voortgezet onderwijs.

lees meer neem contact op