Menu

VolwassenenKleinkunst/Cabaret 3

Verder de diepte in als kleinkunstenaar? Je eigen programma maken van ongeveer 30 minuten? De spot gaat aan, de vloer is voor jou alleen…

Deze jaarcursus is voor de meer gevorderde kleinkunstenaar die zin heeft om solo of in een duo een klein, eigen programma te maken. Het streven is een half uur kleinkunst. Dat kan een cabaretprogramma of een liedjesprogramma zijn, of een combinatie van beide. Er kan bestaand materiaal gebruikt worden, maar je maakt zeker ook nieuw materiaal. Je gaat verder op zoek naar je persoonlijke stijl. Je repeteert in deze cursus individueel en samen; iedereen krijgt de kans zijn eigen act te maken en te presenteren. Er wordt van je verwacht dat je zelf materiaal kan maken. Dus weet waar je aan begint!

Spelenderwijs werk je aan

  • Verdieping spel
  • Spelplezier en vertrouwen
  • Schrijftechniek
  • Ontwikkelen eigen voorstelling
  • Interactie met het publiek

Voor deze cursus moet je Kleinkunst/Cabaret 2 gedaan hebben. In overleg met de docent kunnen ook mensen van buiten Theaterschool Utrecht starten. Neem dan contact op met de docent.

Over de docent

Bertram van Alphen

Opleiding: Bachelor of Cabaret KTA, Bachelor of muziektheater Fontys, Master of music Fontys. Werk: Onder andere hoofdvakdocent bij de Koningstheateracademie in Den Bosch, gastdocent/regisseur aan het Fontys conservatorium, freelance cabaret regisseur. Uitvoerend Kleinkunstenaar en acteur.

lees meer neem contact op