Menu

VolwassenenBloedstollender Aluin

In Bloedstollender Aluin ga je aan de slag met docent en actrice Maxime Vandommele van Theatergroep Aluin, in de repetitieruimte van Aluin. Je leert het spelplezier te zoeken en te vinden, geniet van de magie die soms ontstaat en nooit verveelt. Je gaat samen vanuit een collage aan goede oude verhalen scènes maken, tekst analyseren en elkaar leren vertrouwen op de vloer.

Wat is er nodig voor een transformatie tot je personage? Hoe breng je als collectief het beste het verhaal over? Is het verhaal nog actueel genoeg? Hoe verbind ik mezelf ermee? Moet ik zelf alles voelen om het publiek dat ook mee te geven?

Allemaal vragen die een ideale start bieden om mee aan de slag te gaan en daar vinden we zeker een antwoord op! Speel je mee?

Spelenderwijs wordt er gewerkt aan

  • Tekstanalyse en begrip
  • Tekstbehandeling
  • Spelplezier
  • Samenspel

Bloedstollender Aluin is voor de meer gevorderde speler, en is het dé plek om je opnieuw de lichtheid van het spelen eigen te maken. Je werkt samen met mensen met meer spelervaring, de gespeelde teksten en opdrachten vallen goed samen.

Over de docent

Maxime Vandommele

Opleiding: Acteursopleiding HKU, theaterdocentopleiding Hogeschool t Zuyd. Werk: actrice bij theatergroep Aluin, 2bornot2bcompany, in projecten met o.a. Sanne Verkaaik, Abattoir Ferme, NTjong, Veenfabriek en Koos Terpstra; stemactrice voor o.a. Nickelodeon, Sixt, podcasts; projectleider Kunst in de klas (theater en educatieproject); zelfstandig trouwambtenaar; spelcoach jongerentheater KRANG; artistiek coach Museumnacht; workshopdocent voor Aluin.

lees meer neem contact op