Menu

CursussenSpoken Word

Voor iedereen die houdt van schrijven, verhalen vertellen en deze verhalen wil vertalen naar het podium. Bij spoken word draait het niet alleen om de geschreven tekst maar ook om de live uitvoering ervan.

Want, wat is jouw verhaal en hoe vertel je deze? Hoe vertaal je een tekst naar het podium? Hoe kom je aan inspiratie? Hoe kan je rijm op verschillende manieren gebruiken? En wat is nou eigenlijk spoken word precies?

Tijdens de cursus wordt twee keer een gastdocent uitgenodigd.

Je leert in deze cursus:

  • Je eigen verhaal schrijven
  • Je verhaal vertellen op een podium
  • Je stem gebruiken en ontdekken
  • Creatief schrijven, soms muziek gebruiken.

Voor deze cursus is geen ervaring nodig.

Over de docent

Tom Strik

Ik doe veel op gevoel, als het goed voelt dan doe ik het! Ik volg m’n hart en de paden waar ik op geraak. En die paden gaan vaak alle kanten op, op deze manier zie ik veel, blijf ik ontdekken, ontmoeten en nieuwsgierig. Ik ben werkzaam als spoken word artiest, creative copywriter en ben ik programmeur en community manager bij poppodium De Helling in Utrecht. Daarnaast doe ik ook voice-overs, organiseer ik culturele evenementen, heb ik mijn eigen clubnacht, geef ik les in creatief schrijven, schrijf ik liedjes, sta ik bijna elke week op het podium en ben ik frontman van de elektronische poëzie rave-act SPROKEN. Daarnaast werk ik ook veel samen met andere muzikanten en producers.

lees meer neem contact op