Menu

CursussenAuditie HUISgezelschap

Ben je een ervaren speler? Heb je bijvoorbeeld Acteren 3 gedaan, een Productie, of andere cursussen elders? Ben je er aan toe om meer de diepte in te gaan? Dan is het HUISgezelschap iets voor jou! In september 2024 kunnen er 2 groepen van start gaan op woensdagavond. Lees hier meer over het HUISgezelschap.

Samen bouwen we een community waar jij je als ervaren speler verder kan ontwikkelen en kan laten uitdagen. Commitment, spelniveau, enthousiasme, inzet en verdieping staan hierbij centraal.

Voor het HUISgezelschap kunnen spelers van het HUISgezelschap van 2023-2024 inschrijven. Daarnaast is er ruimte voor nieuwe ervaren spelers. We streven naar uitbreiding van het HUISgezelschap naar 2 groepen, in dat geval zijn er nog circa 12 plekken beschikbaar. We nodigen iedereen die nieuwsgierig is uit om zich aan te melden voor de auditie. We streven naar een HUISgezelschap waar een diverse groep spelers is vertegenwoordigd. Verschillende spelniveau’s, leeftijden, gender, culturele achtergronden, verschillende talenten en disciplines etc. We zien iedereen graag!

Deze auditie is bedoeld als wederzijdse kennismaking. Je leert de groep spelers kennen en de vaste docenten. Je krijgt bij deze auditie een beter beeld van de groep, van de verwachtingen en voelt of het bij je past. We gaan veel spelen bij deze auditie, zo krijgen de docenten ook een beeld van het spelniveau.

Na de auditie krijg je een bericht of je bent toegelaten en dan kan je je inschrijven bij het HUISgezelschap.

Wil je eerst nog wat meer weten over deze auditie of het plan van het HUISgezelschap? Neem dan contact op met arieke@theaterschoolutrecht.nl

Tip: meld je ook vast aan voor een 2e keuze, voor het geval er geen plek meer is in het HUISgezelschap.

Over de docenten

Meerdere docenten

Enthousiaste en gekwalificeerde docenten uit ons team verzorgen de lessen.

Maxime Vandommele

Opleiding: Acteursopleiding HKU, theaterdocentopleiding Hogeschool t Zuyd. Werk: Actrice bij Theatergroep Aluin, 2bornot2bcompany, in projecten met o.a. Sanne Verkaaik, Abattoir Ferme, NTjong, Veenfabriek en Koos Terpstra; stemactrice voor o.a. Nickelodeon, Sixt, podcasts; projectleider Kunst in de klas (theater en educatieproject); zelfstandig trouwambtenaar; spelcoach jongerentheater KRANG; artistiek coach Museumnacht; workshopdocent voor Aluin.

lees meer neem contact op

Ayrton Kirchner

Opleiding: Acteursopleiding HKU, Vooropleiding DNA en Black Sheep Academy. Werk: Acteur voor de theatervoorstellingen 'Robin Hood' en 'Broers' bij Theatergroep Sonnevanck, 'Osso' bij Frascati ism Suburbia, 'Poker' bij Raymi Sambo Maakt, 'Feest' bij De Doelen en 'We have a dream' bij De Nieuwe Kerk Amsterdam. Acteur in de reclames van Toyota en diverse series en films waaronder Nood, Stanley H., Flikken Maastricht en Flikken Rotterdam. Stemacteur voor o.a. Nickelodeon, Netflix en diverse cartoons en live-action kinderseries. Trainingsacteur in agressietrainingen, communicatiestijlen en assertive hospitality.

lees meer neem contact op