Menu

CursussenAuditie HUISteam Theatersport

Heb je ervaring met improviseren en theatersport? Lijkt het je leuk om onderdeel uit te maken van een vast team en wil je veel spelen? Dan is het HUISteam Theatersport mogelijk iets voor jou!

Het HUISteam bestaat uit een vast groep spelers. Omdat er ruimte ontstaat in de groep organiseren we een auditie. Er is ruimte voor nieuwe ervaren improspelers!

Deze auditie is bedoeld als wederzijdse kennismaking. Je leert de groep spelers kennen en de vaste docent. Je krijgt bij deze auditie een beter beeld van de groep, van de verwachtingen en voelt of het bij je past.

Na de auditie krijg je een bericht of je bent toegelaten en dan kan je je inschrijven bij het HUISteam!

Wil je eerst nog wat meer weten over deze auditie of het plan van het HUISteam? Neem dan contact op met mathijsvanwingerden@theaterschoolutrecht.nl

Over de docent

Mathijs van Wingerden

Met ruim 10 jaar ervaring als improvisatieacteur bij o.a. TVA Impro (Amsterdam), Kâttekwaod (Utrecht) en De Stuurlui (overal) is het spelplezier voor improvisatie en theatersport alleen maar groter geworden. Na gespeeld te mogen hebben op verschillende improvisatie festivals en toernooien zoals IMPRO Amsterdam, Boom Chicago en het Nederlands Theatersport Toernooi ben ik nu werkzaam als docent improvisatie bij TVA Impro Amsterdam. Daarnaast train ik verenigingen in het bedrijfsleven met de principes van het improviseren.

lees meer neem contact op