Menu

CursussenWorkshop Clownerie

Als clown speel je met volle aandacht in het hier en nu, maak je contact met alle zintuigen en creëer je een lach of traan bij de toeschouwer. Maak in deze workshop kennis met clownerie en ontdek nieuwe wegen om te acteren/improviseren. Een workshop die draait om een eerste kennismaking met clownerie, improviseren en humor opzoeken. En het leuke is; alles kan spel worden.

Je werkt aan:

  • humor inzetten
  • ontdekken van nieuwe ingangen om tot spel te komen
  • fysiek spel

Stap jij met gemak de toneelvloer op en heb je zin om je grenzen in acteren te verkennen? Wees welkom! Het kan tevens een aanvulling zijn op een andere cursus.

Over de docent

Bente van Arkel

Als docent en dramaturg daag ik je met humor en enthousiasme uit om uit je comfortzone te stappen of die comfort vooral juist flink onder de loep te nemen. Opleiding: HKU Theatre and Education & MA Dramaturgie aan de UvA. Werk: Theaterdocent o.a. bij Theaterschool Utrecht voor zowel jeugd als volwassenen, in het onderwijs (primair en voortgezet onderwijs) en bij Theater De Krakeling. Als dramaturg o.a. betrokken bij verschillende (internationale) theaterprojecten, waaronder een samenwerking met Frân Wen in Wales.

lees meer neem contact op