Menu

CursussenHUISgezelschap - Auditie

Ben je een ervaren speler? Heb je bijvoorbeeld Toneel 3 gedaan, een Productie, of andere cursussen elders? Ben je er aan toe om meer de diepte in te gaan? Dan is het HUISgezelschap iets voor jou! Het huidige HUISgezelschap in een nieuw jasje, bestaande uit maximaal 13 spelers.

Samen bouwen we een community waar jij je als ervaren speler verder kan ontwikkelen en kan laten uitdagen. Commitment, spelniveau, enthousiasme, inzet en verdieping staan hierbij centraal.

Voor het HUISgezelschap kunnen spelers van de jaarcursus en het HUISgezelschap van 2022-2023 inschrijven. Daarnaast is er mogelijk nog ruimte voor nieuwe ervaren spelers. Kort voor de auditie hoor je of er nog plek is.

Tip: meld je ook vast aan voor een 2e keuze, voor het geval er geen plek meer is in het HUISgezelschap.

Deze auditie is bedoeld als wederzijdse kennismaking. Je leert de groep spelers kennen en de vaste docent en makers. Je krijgt bij deze auditie een beter beeld van de groep, van de verwachtingen en voelt of het bij je past. We gaan veel spelen bij deze auditie, zo krijgt de docent ook een beeld van het spelniveau.

Na de auditie krijg je een bericht of je bent toegelaten en dan kan je je inschrijven bij het HUISgezelschap!

Wil je eerst nog wat meer weten over deze auditie of het plan van het HUISgezelschap? Neem dan contact op met arieke@theaterschoolutrecht.nl

Over de docenten

Maxime Vandommele

Opleiding: Acteursopleiding HKU, theaterdocentopleiding Hogeschool t Zuyd. Werk: Actrice bij Theatergroep Aluin, 2bornot2bcompany, in projecten met o.a. Sanne Verkaaik, Abattoir Ferme, NTjong, Veenfabriek en Koos Terpstra; stemactrice voor o.a. Nickelodeon, Sixt, podcasts; projectleider Kunst in de klas (theater en educatieproject); zelfstandig trouwambtenaar; spelcoach jongerentheater KRANG; artistiek coach Museumnacht; workshopdocent voor Aluin.

lees meer neem contact op

Lize van Olden

Opleiding: Acting HKU, Theaterdocent Toneelacademie Maastricht. Werk: Vanaf 2006 werkzaam als actrice (o.a. Het Nationale Toneel, Het NUT, Aluin, RoTheater.) Vanaf 2008 daarnaast ook werkzaam als theaterdocent voor allerlei verschillende doelgroepen, zowel op Jeugdtheaterscholen als binnen het voortgezet- en basisonderwijs. Vanaf 2012 ook onderdeel van cabaretduo OLDENHERMANNS (Cameretten juryprijs 2014).

lees meer neem contact op