Menu

CursussenHUISteam Theatersport - auditie

Heb je ervaring met improviseren en theatersport? Lijkt het je leuk om onderdeeel uit te maken van een vast team en wil je veel spelen? Dan is het HUISteam Theatersport mogelijk iets voor jou!

Het HUISteam bestaat nu uit een vast groep spelers. Omdat er ruimte ontstaat in de groep organiseren we een auditie. Er is ruimte voor nieuwe ervaren improspelers!

Deze auditie is bedoeld als wederzijdse kennismaking. Je leert de groep spelers kennen en de vaste docent. Je krijgt bij deze auditie een beter beeld van de groep, van de verwachtingen en voelt of het bij je past.

Na de auditie krijg je een bericht of je bent toegelaten en dan kan je je inschrijven bij het HUISteam!

Wil je eerst nog wat meer weten over deze auditie of het plan van het HUISteam? Neem dan contact op met mariekevanlaar@theaterschoolutrecht.nl

Over de docent

Marieke van Laar

Opleiding: NT2 docent, Nederlandse taal- en letterkunde, Leiderschapstrainingen. Werk:Docent theatersport, acteur/trainer bedrijfstheater en teambuilding, Toegepaste Improvisatie voor teams bij TheatersportWorkshops.nl, Presentatietrainer en Train-the-trainer bij (bedrijfs)opleidingen. Learning & Development deskundige. Hobby: ik speel sinds 1994 bij diverse theatersportgroepen, waaronder Iets Anders en Met Haar Zonder Hem.

lees meer neem contact op