Menu

CursussenMusical Productie

Wil je leren acteren, dansen en zingen zoals in de grote musicals? Dan is de Musical Productie iets voor jou! Je gaat samen met de groep een voorstelling maken gebasseerd op een van de bekende musicals. We werken met verschillende disciplines en je krijgt hierbij les van verschillende professionals.

We werken samen met bestaand en niet bestaand musical materiaal en maken een voorstelling. In de voorstelling ga je acteren, zingen en dansen. We zoeken soms ook de grenzen op van de verschillende disciplines. Crossovers opzoeken en de klassieke musical liedjes anders brengen aan het publiek.

Vind de uitdaging om je grenzen te verleggen en samen een korte voorstelling te maken waarin acteren, dansen en zingen centraal staan.

Samen verdiepen we ons in de verhaallijnen, personages, thematiek en wisselen we de drie disciplines af om dit uiteindelijk te verwerken in de voorstelling en die te spelen voor publiek.

We werken in deze cursus aan de volgende competenties:

  • Verdieping van spel, dans en zang
  • Spelplezier en zelfvertrouwen
  • Samenspel
  • Spelen voor publiek

Musical is voor iedereen die naast het spelen ook les willen krijgen in dansen en zingen. Enige ervaring met acteren is wenselijk. Starten met een basiscursus zoals bijvoorbeeld Musical, Toneel 1, Improviseren 1 is wenselijk. Je hoeft geen auditie te doen voor deze productie.

Over de docenten

Meerdere docenten

Enthousiaste en gekwalificeerde docenten uit ons team verzorgen de lessen.

Eline Koelmans

Opleiding: Fontys Docent Theater. Werk: Theaterdocent bij Cultuur Onderwijs, UCK Jeugdtheaterschool, docent VO Revius (Wijk bij Duurstede), theatermaker bij locatietheatergroep Locus (Deventer), actrice en maker bij collectief de dochters (Utrecht), trainingsactrice Fontys (Eindhoven en Tilburg). De laatste jaren geef en ontwikkel ik veel projecten in het primair en voortgezet onderwijs en ben ik CO-teacher in het onderwijs.

lees meer neem contact op

Nina Leisink

Opleiding: Fontys Hogeschool voor de Kunsten Musicaltheater, Opleiding Vocal Education, Meisner Toneelacademie Werk: Zangeres en docent zang, dans en musical op muziekscholen en in het onderwijs.

lees meer neem contact op