Menu

CursussenMusical

Wil je leren acteren, dansen en zingen zoals in de grote musicals? Dan zijn de musicallessen iets voor jou! Je leert tijdens deze cursus met verschillende disciplines werken en krijgt hierbij les van verschillende professionals.

We gaan werken met een bekende musical en spelen daar scènes uit. We verdiepen ons in de personages en de verhaallijnen en gaan hiermee aan de slag. Je leert geloofwaardig te spelen, over samenspel, je leert je grenzen te verleggen, inleving, tekstbehandeling en natuurlijk spelplezier.

We werken in deze cursus aan de volgende competenties:

  • Basiselementen van spel, dans en zang
  • Spelplezier en zelfvertrouwen
  • Samenspel

Musical is voor iedereen die naast het spelen ook les willen krijgen in dansen en zingen. Lijkt jou het leuk om met het materiaal van een bekende musical te werken? Dan is dit jouw cursus. Je krijgt grotendeels les in acteren en een aantal lessen worden verzorgd door een dansdocent en door een zangdocent.

Over de docenten

Meerdere docenten

Enthousiaste en gekwalificeerde docenten uit ons team verzorgen de lessen.

Eline Koelmans

Opleiding: Fontys Docent Theater. Werk: Theaterdocent bij Cultuur Onderwijs, UCK Jeugdtheaterschool, docent VO Revius (Wijk bij Duurstede), theatermaker bij locatietheatergroep Locus (Deventer), actrice en maker bij collectief de dochters (Utrecht), trainingsactrice Fontys (Eindhoven en Tilburg). De laatste jaren geef en ontwikkel ik veel projecten in het primair en voortgezet onderwijs en ben ik CO-teacher in het onderwijs.

lees meer neem contact op

Nina Leisink

Opleiding: Fontys Hogeschool voor de Kunsten Musicaltheater, Opleiding Vocal Education, Meisner Toneelacademie Werk: Zangeres en docent zang, dans en musical op muziekscholen en in het onderwijs.

lees meer neem contact op