Menu

CursussenMusical Productie

Wil je leren acteren, dansen en zingen zoals in de grote musicals? Dan zijn de musical productielessen iets voor jou!

Je leert tijdens deze cursus met verschillende disciplines werken en krijgt hierbij les van verschillende professionals.

We werken samen met bestaand en niet bestaand musical materiaal en maken hiervan een compilatie voorstelling die we in de laatste les zullen presenteren voor publiek.

Vind de uitdaging om je grenzen te verleggen en samen een korte voorstelling te maken waarin acteren, dansen en zingen centraal staan.

We gaan werken vanuit een bepaald thema en zullen hierbij materiaal verzamelen. Samen schaven we aan de presentatie en verdiepen we ons in personages, verhaallijnen en wisselen we de drie disciplines af om dit uiteindelijk te presenteren voor publiek.

We werken in deze cursus aan de volgende competenties:

  • Verdieping van spel, dans en zang
  • Spelplezier en zelfvertrouwen
  • Samenspel

Musical is voor iedereen die naast het spelen ook les willen krijgen in dansen en zingen. Lijkt jou het leuk om samen een musical compilatie te maken? Dan is dit jouw cursus.

Over de docenten

Meerdere docenten

Enthousiaste en gekwalificeerde docenten uit ons team verzorgen de lessen.

Eline Koelmans

Opleiding: Fontys Docent Theater. Werk: Theaterdocent bij Cultuur Onderwijs, UCK Jeugdtheaterschool, docent VO Revius (Wijk bij Duurstede), theatermaker bij locatietheatergroep Locus (Deventer), actrice en maker bij collectief de dochters (Utrecht), trainingsactrice Fontys (Eindhoven en Tilburg). De laatste jaren geef en ontwikkel ik veel projecten in het primair en voortgezet onderwijs en ben ik CO-teacher in het onderwijs.

lees meer neem contact op

Nina Leisink

Opleiding: Fontys Hogeschool voor de Kunsten Musicaltheater, Opleiding Vocal Education, Meisner Toneelacademie Werk: Zangeres en docent zang, dans en musical op muziekscholen en in het onderwijs.

lees meer neem contact op