Menu

VolwassenenOpen HUISpodium - kleinkunst

Op 26 november organiseren we een Open HUIS-Podium voor cursisten Kleinkunst/Cabaret en Stand-up Comedy.

Heb jij zin om te spelen voor publiek, heb je zin om iets uit te proberen, heb je eigen materiaal ontwikkeld in de cursussen en ben je wel toe aan optreden? Schrijf je in!

Het Open HUIS-Podium is ’s avonds om 20.00 uur. In aanloop naar het optreden ’s avonds kan je ’s middags 16.00 – 18.00 uur een workshop volgen bij een van de docenten (Bertram, Merel, Bam of Thjum) die je feedback kunnen geven op je performance zodat je nog een stapje verder komt.

Bam is beschikbaar om te zorgen voor muzikale ondersteuning.
Bij deze workshop dag in aanloop naar het optreden bij het Open HUIS-Podium krijg je veel individuele coaching voor je eigen performance. Slechts 8 (max 10) deelnemers kunnen meedoen aan deze dag.

Om 19.00 uur eten we een hapje en om 20.00 uur start het Open HUIS-Podium.

Kaartverkoop start een aantal weken van tevoren.

Over de docenten

Meerdere docenten

Enthousiaste en gekwalificeerde docenten uit ons team verzorgen de lessen.

Thjum Arts

Thjum Arts is een authentieke comedian/cabaretier die al ruim 7 jaar op diverse podia in Nederland is te vinden. Van kleine kroegjes tot grote theaters. Hij won o.a. de jury- en publieksprijs bij het Amsterdam Studenten Cabaret Festival en de jury- en publieksprijs Cameretten 2021 en stond ook in de Finale van het BNN VARA Leids Cabaret Festival. Momenteel werkt hij aan zijn eerste avondvullende programma. Thjum neemt naast zijn stand-up comedy ervaring ook zijn ervaring in het geven van trainingen en gastlessen. “De cursus is voor iedereen toegankelijk. Lef of ervaring helpt natuurlijk wel. Maar ik pas me op maat aan, aan wie jij bent en wat je wilt leren. Misschien treed je al wel op als comedian of droom je ervan om het een keer te proberen; Misschien wil je meer zelfvertrouwen in jezelf presenteren of misschien wil je gewoon met een groep enthousiaste mensen lol maken. Van mijn comedy skills heb ik elke dag ook profijt in het dagelijks leven. Podiumaspiraties zijn dus geen vereiste om profijt en plezier uit de lessen te halen.” De Jury van het Leids Cabaret Festival 2020 over Thjum: “Filosofie, sociologie en spiritualiteit in een, zonder dat humor inboet aan kracht: Het is maar weinig cabaretiers gegeven.” (Foto: Lieke Bielderman)

lees meer neem contact op

Bam Commijs

Bam Commijs is al vele jaren werkzaam als pianist. Hij heeft zich altijd toegelegd op improvisatie en compositie, schreef muziektheaterstukken en maakt programma’s met zangers en kleinkunstenaars. Daarnaast treedt hij op als solist, en als improvisator in jazz- en wereldmuziekgroepen. Hij beheerst een veelheid van muzikale stijlen. Eén van zijn specialismes is het samen met cursisten maken van de muziek bij hun liedjes. Zijn werk is te vinden op Spotify (album Shelter) en Youtube.

lees meer neem contact op

Merel Voorsluis

Opleiding: Rietveld Academie (richting audiovisueel/performance kunst) en HKU Dramaschrijven. Werk: theatermaker, cabaret programmeur en docent drama. Ik maak straattheatervoorstellingen zonder tekst. Hiermee tour ik in de zomer langs allerlei festivals. In het winterseizoen geef ik al 15 jaar kleinkunst- en cabaretlessen. Daarnaast programmeer ik het try-outpodium Goedkoop Cabaret in Amsterdam.

lees meer neem contact op