Menu

VolwassenenAuditie Jaarproductie

Maxime gaat samen met een enthousiaste groep goeie amateurs een volwaardige productie in elkaar zetten op basis van een bestaand script, bestaande tekst. Spelplezier, samenspel en veel spelen op de vloer staan bij Maxime centraal in de repetities. Maxime is actrice bij o.a. Theatergroep Aluin, waar ze veel met klassiekers werkt. Omdat ze zelf ook actrice is, weet ze veel uit haar spelers te halen. Ze werkt aan spelregie en tekstbegrip. Als een collectief werk je samen met spelers en regisseur. Iedereen heeft overzicht en kent de boodschap die je aan het publiek wil overdragen.

Spelenderwijs wordt er gewerkt aan:

  • Tekstanalyse en begrip
  • Tekstbehandeling
  • Spelplezier
  • Samenspel

Deze productie is voor de meer gevorderde speler en dé plek om je opnieuw de lichtheid van het spelen eigen te maken. Je werkt samen met mensen met meer spelervaring, de gespeelde teksten en opdrachten vallen goed samen.

Voor deze cursus zoeken we ervaren spelers. Veel spelers van de Productie gaan door met de Jaarproductie, maar we hebben nog enkele spelers nodig!

Als je wordt aangenomen, krijg je een bericht dat je je kan aanmelden voor deze cursus.

Over de docent

Maxime Vandommele

Opleiding: Acteursopleiding HKU, theaterdocentopleiding Hogeschool t Zuyd. Werk: Actrice bij Theatergroep Aluin, 2bornot2bcompany, in projecten met o.a. Sanne Verkaaik, Abattoir Ferme, NTjong, Veenfabriek en Koos Terpstra; stemactrice voor o.a. Nickelodeon, Sixt, podcasts; projectleider Kunst in de klas (theater en educatieproject); zelfstandig trouwambtenaar; spelcoach jongerentheater KRANG; artistiek coach Museumnacht; workshopdocent voor Aluin.

lees meer neem contact op