Menu

Online spelenOnline Masterclass Acteren

Actrice Hanneke Scholten heeft een mooie online masterclass ontwikkeld speciaal voor de ervaren spelers en speciaal voor Zoom. Zoek je verdieping en heb je zin om twee avonden te worden uitgedaagd op gebied van camera acteren? Doe mee!

Je gaat werken met klein, ingeleefd spel en aan camera bewustzijn. Hanneke geeft uitdagende opdrachten zodat je steeds een stap verder komt. Je laat je inspireren door de andere deelnemers (maximaal 5 deelnemers). Inspiratie voor deze masterclasses haalt Hanneke uit de methodiek van Stanislavski en Judith Weston. Deze masterclass is speciaal ontwikkeld voor online.

We werken in deze masterclass aan deze competenties:

  • Inlevingsvermogen
  • Verbeelding
  • Maken van contact via de laptop (camera), l
  • Lef, openheid en samenspelen
  • Handige skills voor communiceren via Zoom via leuke spel opdrachten

Let op: er is slechts plek voor 5 deelnemers!

Over de docent

Hanneke Scholten

Vanaf 2003 werkt Hanneke als professioneel actrice in het theater, voor televisie en voor film. Voor zij afstudeerde aan de toneelschool in Arnhem richting acteur, behaalde zij haar propedeuse docent drama en theatermaker. Hanneke behaalde een Master in Method acting in Venetië. Als actrice speelde zij o.a. bij Toneelgroep De Appel, Theater EA, Cowboy bij nacht, De Bloedgroep, Het echt Rotterdams Theater, en Toneelschuurproducties. Ook was zij te zien in series als Van God Los, Flikken Maastricht, Rozengeur en Wodka lime en de Telefilm Bears Love me! Camouflage en De verukkelijke onbeholpenheid van de allereerste keer. Voor zowel de film Gotta als de Film Camouflage werd Hanneke geselecteerd als Beste actrice. Hanneke staat bekend om haar intensieve rollen en grote verscheidenheid aan gezichten. Buiten het acteren zet Hanneke haar kennis van lichaamstaal, houding, stem en het inzetten van taal op verschillende manieren in. Ze ontwikkelde met Orca Secure een bootcamp security questioning voor beveiligers, werkt voor verschillende maatschappelijke organisatie als trainingsacteur en heeft een eigen bedrijf als presentatiecoach.

lees meer neem contact op