Menu

KinderenTheaterweek in de zomervakantie

Geef je op voor de Theaterweek tijdens de laatste week van de zomervakantie. Samen maken we in vier dagen een voorstelling: theatermaken, acteren, spelen, ijsjes eten op het binnenplein, aan de slag met vormgeving, decor, kostuums en uiteindelijk de voorstelling spelen voor publiek.

Het verhaal
Wat als je wakker wordt en je bent niet meer jezelf maar een muis of een vlieg? En je ouders jagen je uit huis? Of wat als je niet wakker wordt in Nederland maar op de Noordpool? Wat als je op een ochtend wakker wordt en de zon komt niet meer op? Of dat je wakker wordt en alle volwassenen zijn verdwenen? Wat als...

Tijdens deze week bedenken we met zijn alle een bizar 'wat als' verhaal, maken we decor en kostuums en eten ook gewoon genoeg ijsjes tussendoor! Op donderdag spelen we de voorstelling voor familie en vrienden.

Over de docent

Judith Borgers

Opleiding: Vooropleiding UCK, Theatre & Education aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Werk: Theaterdocent bij o.a. Theaterschool Utrecht. Theatermaker, schrijver en actrice bij eigen theatergroep TG Alles Valt. Actrice en gespreksleider bij TG Zwerm in educatieve voorstellingen op middelbaar onderwijs.

lees meer neem contact op