Menu

KinderenToneelspelen voor peuters

Peuters hebben een sterke fantasie en zitten vol verbeeldingskracht. Bente van Arkel van Theaterschool Utrecht gaat samen met de kinderen op avontuur. Iedere les staat er één prentenboek centraal. Kom ook samen lezen, spelen, zingen, klappen en avonturen beleven! Vergeet je avontuur-schoenen niet, je weet maar nooit waar we terecht komen.

De eerste les start met het bekende boek 'Wij gaan op berenjacht'. Je gaat dwars door de velden, de rivier, de bossen en het moeras. En... verstop je voor de beer!

Deze cursus van 8 weken volgt het kind samen met 1 begeleider (ouder, opa/oma, oppas etc).

Wil je eerst een keer kennismaken? Je kan de eerste les van de cursus een gratis proefles doen. Kijk in onze agenda.

De cursus Toneelspelen voor peuters organiseren we samen met Bibliotheek Utrecht. Zowel in het centrum (Neude) als in Leidsche Rijn.

Over de docent

Bente van Arkel

Opleiding: HKU Theatre and Education & MA Dramaturgie aan de UvA. Werk: Theaterdocent o.a. bij Theaterschool Utrecht voor zowel jeugd als volwassenen, in het onderwijs (primair en voortgezet onderwijs), bij Jeugdtheaterhuis Zuid Holland, en bij Theater De Krakeling. Als dramaturg o.a. betrokken bij verschillende (internationale) theaterprojecten, waaronder een samenwerking met Frân Wen in Wales.

lees meer neem contact op