Menu

KinderenProductieklas

RUZIE - Ben jij wel eens boos op iemand? Als er iets vervelends wordt gezegd of iets dat niet klopt? En als iemand tegen je begint te schreeuwen, schreeuw jij dan terug? Of hou jij helemaal niet van ruzie? Kan jij goed sorry zeggen? Tijdens de cursus pluizen we deze en vele andere vragen uit voor onze voorstelling over RUZIE.

In het begin van de repetitieperiode gaan we kennismaken met elkaar, veel spelen, scènes maken en hebben we gesprekken over ons thema. Aan de hand van de eerste periode schrijft de regisseur een script. Vervolgens worden de scènes gerepeteerd en wordt er nagedacht over het kostuum en decor. We maken de voorstelling samen als een theatercollectief. De regisseur Linda doet de eindregie en als alles klaar is spelen we onze voorstelling voor het publiek.Spelenderwijs wordt er gewerkt aan

  • Fantasie
  • Creativiteit
  • Zelfvertrouwen
  • Samenwerken en samenspelen
  • Performen voor publiek
  • Vormgeven van eigen ideeën
  • Communiceren met publiek

De Productieklas 10-12 jaar is bedoeld voor kinderen die al enige ervaring hebben met theater. Misschien op school of misschien heb je al een andere theatercursus gedaan. Als je al een beetje ervaring hebt dan ben je welkom om deel te nemen aan deze Productieklas. Hierna kun je een andere Productieklas gaan doen, één van de LABs of de Acteerklas 12-13 jr.

Over de docent

Jesse van Delft

Opleiding: Docent Theater ArtEZ Arnhem, op dit moment studerend aan de master Contemporary Theatre, Dance and Dramaturgy bij Universiteit Utrecht. Werk: Theaterdocent voor o.a. Theaterschool Utrecht, Scholen in de Kunst (Amersfoort) en in het onderwijs (primair en voortgezet onderwijs). Kunsteducatie maker voor theatergezelschap Het Houten Huis en Festival Tweetakt.

lees meer neem contact op