Menu

KinderenMusicalLAB

Heb je altijd al eens uit jouw favoriete musical op de liedjes willen dansen en zingen en de scènes willen naspelen? Dan is dit echt iets voor jou!

Leer bijvoorbeeld het nummer "Hou je kop bij de bal" uit Highschool Musical, "We go together" uit Grease of "Leukste kids van de stad" uit Hairspray. We zullen hierbij zowel een choreografie leren en het lied leren in combinatie met een korte scène, zodat je echt leert om het alledrie samen te doen als een echte musicalartiest.

We zullen werken per blok, zodat we steeds een musicalnummer afmaken en dan weer beginnen met een nieuwe musical, voor ieder wat wils!

  • Highschool Musical - Kop bij de bal
  • Hairspray - Leukste kids van de stad
  • Grease - We go together
  • Footloose
  • Alladin - Prins Ali
  • Catch me if you can - Don't break the rules

Ready? Set...Musical!

Wil je eerst een keer kennismaken? Je kan de eerste les van de cursus een gratis proefles doen. Kijk in onze agenda om je in te schrijven voor zo'n proefles!

Over de docent

Reno van Rijsewijk

Opleiding: ArtEZ docent theater Arnhem, Toneelacademie Maastricht (acteursopleiding). Werk: Producties, zoals De aanslag (Bos theaterproducties, Ursul de Geer); Klasje van Riki (Toneelmakerij, Paul Knieriem); Ik ben Vincent en ik ben niet bang (Jeugdtheatervoorstelling van productiehuis ‘Meer opslag’ te Utrecht, Rob Vriens / Enne Koens); Bloos de mannen (Marte Boneschansker). Film/televisie, zoals Spangas; Christoffel Ko Hummus; Reclame mobiel.nl Oprichter en artistiek leider van Toneelgroep Jong Hart: maakt, op basis van stoere coming-of-age verhalen, educatief theater. Hiermee geven wij jongeren een stem en stof tot nadenken over thema’s waar een taboe op ligt. Speldocent op diverse basisscholen en middelbare scholen door het hele land. Speldocent bij het Vondelpark openlucht theater, Joji Na school of Arts. Kunst in de Klas onder leiding van Elsie de Brauw.

lees meer neem contact op