Menu

KinderenMusicalLAB

Heb je altijd al eens uit jouw favoriete musical op de liedjes willen dansen en zingen en de scènes willen naspelen? Dan is dit echt iets voor jou!

Leer bijvoorbeeld het nummer "Hou je kop bij de bal" uit Highschool Musical, "We go together" uit Grease of "Leukste kids van de stad" uit Hairspray. We zullen hierbij zowel een choreografie leren en het lied leren in combinatie met een korte scène, zodat je echt leert om het alledrie samen te doen als een echte musicalartiest.

We zullen werken per blok, zodat we steeds een musicalnummer afmaken en dan weer beginnen met een nieuwe musical, voor ieder wat wils!

  • Highschool Musical - Kop bij de bal
  • Hairspray - Leukste kids van de stad
  • Grease - We go together
  • Footloose
  • Alladin - Prins Ali
  • Catch me if you can - Don't break the rules

Ready? Set...Musical!

Wil je eerst een keer kennismaken? Je kan de eerste les van de cursus een gratis proefles doen. Kijk in onze agenda om je in te schrijven voor zo'n proefles!

Over de docent

Max Sijben

Opleiding: in 2017 afgestudeerd aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts, opleiding als uitvoerend musicalartiest als een docent. Werk: Verscheidene producties. In Grease das Musical (in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk) in het ensemble gedanst als ook de rol van Kenickie vertolkt. In de Bodyguard onderdeel van het ensemble en cover van een bijrol, Ray Court. In de Klokkenluider van de Notre Dame de rol van Phoebus, de legerkapitein vertolkt. Naast het spelen in producties geeft Max ook al meerdere jaren dansles, zangles en toneelles aan kinderen van 7 tot 18 jaar bij verschillende musicalscholen, zoals Fanwork, Kreavaria en Lucia Marthas en SterkCoaching. Max vindt positiviteit en energie belangrijk in zijn lessen, want in een fijne omgeving zal talent zich ontwikkelen en kunnen kinderen zich goed ontplooien. Daarnaast zal er zeker ook hard gewerkt worden met z'n allen, want musical is een echte teamsport.

lees meer neem contact op