Menu

KinderenWinterproductie Domplein

Als ontdekkingsreizigers duiken we het verleden in, op zoek naar spannende verhalen. Verhalen waar we theater mee gaan maken.

We laten ons inspireren door geschiedenis en laten daarna onze fantasie de vrije loop. We gaan op onderzoek uit en spannende verhalen zoeken, verzinnen en overdrijven.

Ons eerste avontuur start i.s.m. DOMunder, onder de grond op het Domplein. Daar liggen oude Romeinse opgravingen. We mogen mee onder de grond en we laten ons inspireren door de verhalen van de oude Romeinen. Wat deden die in Utrecht, op het Domplein? Na dit onderzoek, gaan we onze fantasie de vrije loop laten en gaan we theatermaken.

Tijdens deze Productieklas zal steeds een ander historisch verhaal als inspiratie dienen voor ons script, het decor en/of de personages die we gaan spelen.

Wil je eerst een keer kennismaken? Je kan de eerste les van de cursus een gratis proefles doen. Kijk in onze agenda om je in te schrijven voor zo'n proefles!

Over de docent

Diede Daalman

Opleiding: AHK Theaterdocent, MA Directing Bath Spa University. Werk: Als regisseur en theaterdocent maak ik voorstellingen met/of voor een jong publiek. Dit deed ik bij o.a. Het Amsterdamse Bostheater, Studenten Toneel Amsterdam, Het Holland Festival, Het Bijlmerparktheater (Amsterdam), Stichting de Kunstploeg (Aalsmeer), De City Speelt (Weesp) en The Centre for the less good idea (Johannesburg). Tijdens mijn master in Bath deed ik onderzoek naar absurdisme voor kinderen. Naast mijn werk als theatermaker werk ik ook als schrijver en illustrator.

lees meer neem contact op