Menu

KinderenMusicalLAB

Heb je altijd al eens uit jouw favoriete animatiefilm of musical(film) op de liedjes willen dansen en zingen en daarbij de scènes willen naspelen? Dan is dit echt iets voor jou!

Leer bijvoorbeeld het nummer "Prins Ali" uit Alladin, "Rebelse kinderen" uit Matilda of "Hang je vlag maar uit" uit Shrek. We zullen hierbij zowel een dans en het lied leren in combinatie met een korte scène, zodat je echt leert om het alledrie samen te doen als een echte musicalartiest. We zullen werken per blok, zodat we steeds een musicalnummer afmaken en dan weer beginnen met een nieuwe musical, voor ieder wat wils!

  • Shrek - Hang je vlag maar uit
  • Alladin - Prins Ali
  • Matilda - Rebelse kinderen
  • Kinderen voor kinderen - En toen

Ready? Set...Musical!

Over de docent

Max Sijben

Opleiding: in 2017 afgestudeerd aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts, opleiding als uitvoerend musicalartiest als een docent. Werk: Verscheidene producties. In Grease das Musical (in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk) in het ensemble gedanst als ook de rol van Kenickie vertolkt. In de Bodyguard onderdeel van het ensemble en cover van een bijrol, Ray Court. In de Klokkenluider van de Notre Dame de rol van Phoebus, de legerkapitein vertolkt. Naast het spelen in producties geeft Max ook al meerdere jaren dansles, zangles en toneelles aan kinderen van 7 tot 18 jaar bij verschillende musicalscholen, zoals Fanwork, Kreavaria en Lucia Marthas en SterkCoaching. Max vindt positiviteit en energie belangrijk in zijn lessen, want in een fijne omgeving zal talent zich ontwikkelen en kunnen kinderen zich goed ontplooien. Daarnaast zal er zeker ook hard gewerkt worden met z'n allen, want musical is een echte teamsport.

lees meer neem contact op