Menu

KinderenTheaterSpeelPlaats

In onze TheaterSpeelPlaats is elke les een nieuw avontuur! Speel en beleef samen mooie, spannende, grappige verhalen vol fantasie!

In de wekelijkse lessen van de TheaterSpeelPlaats gaan kinderen in een groep van hun eigen leeftijd aan de slag als acteur. Kinderen van 4-5 jaar zetten in deze cursus hun eerste stoere stappen als toneelspeler onder leiding van een professionele theaterdocent. Heel spelenderwijs aan de slag met verhalen spelen en beleven. Samen het plezier ervaren van de magie van theater.

De laatste les laten de kinderen zien aan ouders en broertjes/zusjes wat ze allemaal hebben geleerd. Hun eerste voorzichtige podiumervaring, dat smaakt waarschijnlijk naar meer!

Spelenderwijs werken we aan verschillende vaardigheden

  • Fantasie
  • Creativiteit
  • Zelfvertrouwen
  • Samenwerken en samenspelen

In een TheaterSpeelPlaats kan iedereen instromen. Kinderen stromen door op leeftijd tot aan de middelbare school. Bij de TheaterSpeelPlaats ontwikkel je vaardigheden als speler en acteur waar je iedere cursus weer op verder bouwt. Je blijft je acteerskills verbeteren door ieder jaar weer een stapje verder te gaan in deze cursus. Voor oudere leerlingen bieden we diverse vervolgcursussen aan die een logisch vervolg zijn op de TheaterSpeelPlaatsen.

Wil je eerst een keer kennismaken? Je kan de eerste les van de cursus een gratis proefles doen. Kijk in onze agenda om je in te schrijven voor zo'n proefles!

Over de docent

Linda Bosch

Opleiding: Theaterdocent - Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Werk: Artistiek verantwoordelijk voor Suburbia in de Buurt (Almere), docent en maker bij o.a. DEGASTEN (Amsterdam), Theater Na de Dam (Utrecht, Amsterdam, Haarlem, Boedapest), UCK Jeugdtheaterschool (Utrecht), AJTS (Amsterdam), DOX (Utrecht), Jeugdtheaterhuis (Leiden), Hofplein (Rotterdam). Voorstellingen speelden op o.a. Over het IJ (2019 en 2018), Hofplein On Stage (2018), Boslab (2017), Fringe Amsterdam (2016), Brugtheaterfestival (2015). Docent in het onderwijs (primair en voortgezet onderwijs).

lees meer neem contact op