Menu

KinderenTheaterdag in de kerstvakantie

In de kerstvakantie kan je een hele dag naar de Theaterschool! Jesse gaat in één dag een voorstelling maken met de hele groep.

In het bos ligt een verloren handschoen in de sneeuw. Allerlei dieren kruipen erin en maken er een warm huisje van. Ze schuilen er op de kortste dag van het jaar voor de kou van buiten. De een houdt een winterslaap, de ander schrijft een boek, weer een ander gebruikt de wintertijd om zijn grootste kunstwerk ooit te maken. Jij past er vast ook nog wel bij….. Wie ben jij en wat doe jij in deze wintertijd? Geïnspireerd op het boek “Kan ik er ook nog bij?” van Loek Koopmans gaan we aan de slag met het maken van een presentatie.

Heerlijk de hele dag lekker toneelspelen, scènes maken, met z’n allen het verhaal verzinnen, repeteren en dan optreden!
De voorstelling maak je dus in 1 dag en speel je in de Theaterzaal. Helaas is het vanwege de recente maatregelen niet haalbaar om de voorstelling voor publiek te spelen. We gaan de kinderen naar elkaar laten kijken en sluiten de dag samen feestelijk af.

Wij verzorgen fruit, koekjes, en drinken. Kinderen nemen hun eigen lunch mee.

Over de docent

Jesse van Delft

Opleiding: Docent Theater ArtEZ Arnhem, op dit moment studerend aan de master Contemporary Theatre, Dance and Dramaturgy bij Universiteit Utrecht. Werk: theaterdocent voor o.a Theaterschool Utrecht, Scholen in de Kunst (Amersfoort) en in het onderwijs (primair en voortgezet onderwijs). Kunsteducatie maker voor theatergezelschap Het Houten Huis en kunstenfestival Tweetakt.

lees meer neem contact op