Menu

KinderenMini Musical

Kinderen gaan veel zingen, werken met ritmes en dansen. Op een speelse manier en met leuke opdrachten gaan de kinderen dansen en bewegen vanuit muziek, vanuit een verhaal, een musical en vanuit de eigen fantasie.

Onze docent Willemijn laat de kinderen spelenderwijs kennismaken met deze drie podiumkunsten. Dat loopt een beetje door elkaar in de lessen; kinderen zien het vaak ook niet als verschillende disciplines. Een andere rol spelen, samen spannende verhalen verzinnen en scènes maken. Als je toneel speelt kan alles! Plezier staat voorop! Jonge kinderen zijn van nature creatief, onderzoekend en ondernemend. Het is goed hen al vroeg in aanraking te laten komen met podiumkunst.

Aan het einde van de cursus presenteren ze hun eigen Mini Musical!

Spelenderwijs werken we aan verschillende vaardigheden:

  • Fantasie
  • Creativiteit
  • Muzikaliteit
  • Samenwerken en samenspelen

Mini Musical is bedoeld voor kinderen die graag willen spelen, zingen en bewegen. Ervaring is niet nodig. Na Mini Musical kan je gerust nog een keer deelnemen, iedere cursus is weer anders. Je kan ook doorstromen naar de TheaterSpeelPlaats om je verder te ontwikkelen.

Over de docent

Willemijn Hordijk

Opleiding: HKU Theatre and Education Werk: Theatermaakster bij Theatergroep Nooitgedacht, theaterdocent op basisscholen door het hele land & storyteller met een voorliefde voor volksverhalen en sprookjes.

lees meer neem contact op