Menu

KinderenMusicalSpeelPlaats

Wil je naast acteren ook zingen, dansen en zelf teksten schrijven ? In deze cursus zullen de kinderen met leuke opdrachten kennismaken met deze drie podiumkunsten. Dat loopt een beetje door elkaar in de lessen; kinderen zien het vaak ook niet als verschillende disciplines.

Een andere rol spelen, samen spannende verhalen verzinnen en scènes maken. Als je toneel speelt kan alles! Plezier staat voorop!

Bij deze musicallessen staat plezier voorop! We werken niet toe naar een voorstelling. Iedere les is een nieuw feestje. Aan het einde van de cursus, tijdens de laatste les, sluiten we af met een korte presentatie voor ouders.

Spelenderwijs werken we aan verschillende vaardigheden:

  • Fantasie
  • Creativiteit
  • Muzikaliteit
  • Samenwerken en samenspelen

Deze cursus is bedoeld voor kinderen die graag willen spelen, zingen en bewegen. Ervaring is niet nodig. Na een MusicalSpeelPlaats kan je gerust nog een keer deelnemen, iedere cursus is weer anders. Je kan ook doorstromen naar de TheaterSpeelPlaats om je verder te ontwikkelen.

Over de docent

Willemijn Hordijk

Opleiding: HKU Theatre and Education Werk: Theatermaakster bij Theatergroep Nooitgedacht, theaterdocent op basisscholen door het hele land & storyteller met een voorliefde voor volksverhalen en sprookjes.

lees meer neem contact op