Menu

KinderenPodiumMix

In PodiumMix spelen we vanuit verschillende vormen van theater. We gaan acteren voor de camera, improviseren, we gaan werken met tekst en maken onze eigen presentatie voor publiek! Dus kan jij niet kiezen wat je het leukste vindt en wil je het allemaal, meld je dan nu aan.

In de wekelijkse lessen gaan de kinderen in een groep met leeftijdsgenoten aan de slag als acteur en theatermaker. De cursus bestaat uit verschillende blokken. Per blok van ongeveer 3 lessen gaan we met een bepaald thema aan de slag. Zo leer je de basis van het Camera Acteren, Improviseren als ‘De vloer op’, speel je met echte theaterteksten en maken we als theatermakers een eigen presentatie. In die zelfgemaakte presentatie laten we de verschillende disciplines aan het publiek zien.

Spelenderwijs werken we aan verschillende vaardigheden:

  • Creativiteit
  • Zelfvertrouwen
  • Samenwerken en samenspelen
  • Presenteren
  • Inlevingsvermogen

In PodiumMix kan iedereen instromen. Of je nou wel of geen ervaring met acteren hebt. Je kan je acteervaardigheden verdiepen in de verschillende disciplines en kan je uitproberen welke vorm van theater jou aanspreekt. Vanuit PodiumMix kun je doorstromen naar bijvoorbeeld een ProductieKlas, ActeerKlas of andere vervolgcursussen waarin je jouw acteerskills kan verbeteren.

Over de docent

Eline Koelmans

Opleiding: Fontys Docent Theater. Werk: Theaterdocent bij Cultuur Onderwijs, UCK Jeugdtheaterschool, docent VO Revius (Wijk bij Duurstede), theatermaker bij locatietheatergroep Locus (Deventer), actrice en maker bij collectief de dochters (Utrecht), trainingsactrice Fontys (Eindhoven en Tilburg). De laatste jaren geef en ontwikkel ik veel projecten in het primair en voortgezet onderwijs en ben ik CO-teacher in het onderwijs.

lees meer neem contact op