Menu

KinderenProductieKlas Zuilen

Stel je voor. Je loopt je huis uit en komt de meest bizarre dieren tegen. Een vos begint tegen je te praten, een vogel neemt je mee de lucht in en een olifant vertelt over zijn liefdesverdriet.

In de voorstelling OLIFANT zie je dierenverhalen tot leven komen. 12 weken lang repeteer je en werk je toe naar een eindvoorstelling. Heb je altijd al een dier willen spelen? Of willen praten met dieren? Dit is je kans! Misschien lijken de dieren wel veel meer op je dan je denkt!

De voorstelling is gebaseerd op verhalen van Toon Tellegen.

Spelenderwijs wordt er gewerkt aan

  • Fantasie en creativiteit
  • Zelfvertrouwen
  • Samenwerken en samenspelen
  • Performen voor publiek
  • Vormgeven van eigen ideeën
  • Communiceren met publiek

We eindigen met een mooie korte theatervoorstelling die we gaan spelen op een leuke locatie in Zuilen.

Door de samenwerking met Brede School Noordwest kunnen we de ProductieKlas gratis aanbieden aan de kinderen van de volgende scholen:
De Pijlstaat, Taalschool Ondiep, Jules Verne, De Rietdakschool, AlAmana Zuilen, Wijzer aan de Vecht, Lux, Prinses Margrietschool, De Cirkel, De Piramide, Ludgerschool, De Kleine Vliegenier en de Belle van Zuylen. Graag bij inschrijving vermelden als je kind op een van deze scholen zit.

Zit je kind op een school Overvecht of Zuidwest, neem dan even contact met ons op.
Met enkele scholen in deze wijken zijn er ook afspraken met de Brede School en is (bijna) gratis deelname mogelijk.

Over de docent

Marieke Braaksma

Opleiding: HKU Theatre and Education Werk: Artistiek leider en speler bij theatergroep MATROSE, Publiekswerking & Educatie bij het Nieuw Utrechts toneel. Theaterdocent o.a. bij Theaterschool Utrecht voor zowel jeugd als volwassenen, Het Amsterdams Theaterhuis (ook voor jeugd en volwassenen), workshops en nagesprekken bij de Toneelmakerij. En cultuurcoach bij Jeugdtheaterhuis Zuid Holland.

lees meer neem contact op